Is het mogelijk om je ex-vriendin terug te krijgen? Ontdek er hier alles over!

De kans dat je je ex-vriendin terugkrijgt, wordt kleiner en kleiner naarmate jullie langer uit elkaar zijn. Dus je kans om haar terug te krijgen, is het grootst in de weken na jullie relatiebreuk en wordt kleiner en kleiner naarmate er maanden en maanden voorbij zijn.

Daarom moet je aan de slag en snel ook, als je haar echt terug wilt. Het heeft geen zin om het aan het toeval over te laten en om er maar het beste van te hopen. Dat leidt helaas nergens toe. Vrouwen willen een man die voor ze vecht en die zichzelf bewijst. Niet iemand die twijfelt of iemand die haar niet echt terug lijkt te willen.

Is het mogelijk om je ex-vriendin terug te krijgen?

Het is echt wel mogelijk om je ex-vriendin terug te krijgen na een relatiebreuk. Je moet wel weten wat je doet om je kans op succes zo groot mogelijk te maken. Zo maar wat aanmodderen, is nooit een goed plan. Sterker nog, dat kan ervoor zorgen dat een hereniging echt onmogelijk wordt. Je ex-vriendin kan je echt gaan haten en je kunt elk contact kapot maken dat je nog met haar had.

Je kunt er het beste voor zorgen dat je weet hoe haar brein werkt. Vrouwen gaan heel anders om met een relatiebreuk dan mannen, dus je kunt haar niet terugwinnen met mannelijke psychologie. Dat gaat gewoon niet werken. Op hun goede momenten zijn vrouwen gecompliceerde en verwarrende wezens, maar gooi er een nare relatiebreuk in met de bijbehorende emoties en je hebt te maken met een compleet andere vrouw. Het is van het grootste belang dat je op dit moment de juiste dingen zegt en doet, als je haar liefde terug wilt winnen en wilt dat ze weer achter je aan komt.

Natuurlijk is elke situatie anders. Je hoeft niet te verwachten dat je een paar lieve woordjes zegt en dat ze dan terugkomt, smekend voor nog een kans. Zo gemakkelijk is het niet. Als het zo gemakkelijk was, zou je dit niet aan het lezen zijn. Dan waren jullie nu samen hele anderen dingen aan het doen. Je ex-vriendin terugkrijgen hangt af van enkele dingen. Maar welke dan?

Jouw gedrag na de relatiebreuk

Laten we er niet geheimzinnig over doen, na de relatiebreuk zijn de emoties hoog opgelopen. Je was door de war, emotioneel en je voelde je ronduit ellendig. Jouw ex-vriendin had dat ook. Er zijn waarschijnlijk dingen gezegd waar jullie allebei spijt van hebben.

Boze opmerkingen omdat je pijn hebt, zijn heel normaal, maar onthoud, dat jouw ex-vriendin ALLES zal onthouden wat je tegen haar hebt gezegd net voor de relatie werd verbroken en elke seconde daarna. Ze zal helemaal gaan analyseren wat jij ermee bedoeld hebt en ze zal heel veel pijn en boosheid voor jou voelen. Dit is te verwachten en je kunt niet met een toverstokje zwaaien om alles uit te wissen wat gezegd en gedaan is. Zo werkt het gewoon niet.

Jouw ex-vriendin zal je de eerste dagen en weken na de breuk goed in de gaten houden. Ze zal echt niet bij je werk of je huis staan te wachten om je te stalken, want met social media zijn er betere manieren om je in de gaten te houden. Elke keer dat je online bent, zal ze waarschijnlijk gespannen zijn en zich afvragen of ze een gesprek met jou moet aangaan.

Alles wat je op je Facebook timeline zet, elke foto die je op instagram plaatst, zal ze helemaal gaan analyseren, maak je daar maar niet druk over. Je denkt misschien dat ze op dit moment helemaal niet in je geïnteresseerd is, maar het is gewoon menselijk dat je ex-vriendin zich afvraagt wat je allemaal aan het doen bent, waar je aan denkt en of je verder met je leven bent gegaan of dat je nog steeds aan haar denkt.

Daarom is het belangrijk dat je op je gedrag let na de relatiebreuk als je je ex-vriendin terug wilt. Je kunt je niet als een rotzak gedragen en talloze foto’s posten met andere vrouwen of waarop je continu aan het feesten bent. Dit zou alleen maar een nog grotere emotionele wig tussen jullie slaan en je ex-vriendin alleen maar verder en verder van je weg drijven. Jaloezie kan een goede tactiek zijn om een reactie van je ex-vriendin uit te lokken, maar alleen als je het op het juiste moment en op de juiste manier doet. Anders kom je alleen maar over als een harteloze rotzak. Ze zal alleen maar blij zijn dat ze van je af is.

Het is belangrijk wat je zegt en doet na de relatiebreuk en ook hoe je je gedraagt. Vrienden en vriendinnen van je ex-vriendin zullen haar alles doorvertellen, dus bedenk heel goed wat je tegen hun zegt en tegen andere mensen om je heen. Ze zullen zoeken naar aanwijzingen dat je nog steeds naar haar verlangt, verder bent gegaan met je leven, of geïnteresseerd bent in een ander.

Je kunt je ex-vriendin heel gemakkelijk laten weten dat je nog steeds in haar bent geïnteresseerd door hint op social media te plaatsen. Dit kan zo eenvoudig zijn als een link plaatsen naar haar favoriete liedje, zonder er verder iets bij te zetten. Met songteksten kun je haar verborgen boodschappen sturen, die alleen zij zal begrijpen. Dit is een erg effectieve en tegelijkertijd erg subtiele manier om haar aandacht te trekken, zonder dat je daarmee je gezicht verliest.

Hoe is de relatie verbroken?

Hoe je je gedraagt na de relatiebreuk, hangt vooral af van wie de relatie heeft verbroken. Als je ex-vriendin een punt achter de relatie heeft gezet, dan heb je een heel ander plan van aanpak nodig. Als je haar liefde probeert terug te winnen en probeert te zorgen dat ze spijt van haar beslissing krijgt, dan heb je subtielere technieken nodig die haar gevoelens weer aanwakkeren. Maar als jij degene bent die de relatie heeft verbroken, dan kunt je niet hard-to-get spelen of jaloezie gebruiken om haar weer achter je aan te laten rennen. Je moet het dan heel anders aanpakken.

Onafhankelijk van wat de redenen van de relatiebreuk waren of wie de relatie ook heeft verbroken, zijn er een aantal dingen die je moet leren om een hereniging tot stand te brengen. Het allerbelangrijkste is tijd en ruimte. Je moet jezelf en je ex-vriendin de ruimte geven die jullie nodig hebben om jullie emoties te verwerken en jullie hoofd weer helder te krijgen. Als je gaat smeken en haar gaat vertellen dat je haar terug wilt, dan zorgt dat niet voor het gewenste resultaat. Als ze er niet klaar voor is om naar je te luisteren, dan zet je jezelf alleen maar voor schut.

Ook jij hebt tijd nodig. Zoek uit wat je echt voor haar voelt. Wil je haar echt terug of wil je gewoon niet alleen zijn? Jullie hebben allebei ruimte en tijd nodig om te voorkomen dat jullie dingen zeggen waar jullie spijt van krijgen. Laat je emoties even afkoelen, voordat je aan de slag gaat om haar terug te krijgen. Tijd zal uiteindelijk ook in je voordeel werken, omdat je ex-vriendin de kans krijgt om je te gaan missen. Je moet haar laten zien wat het leven zonder jou inhoudt zodat ze spijt kan krijgen van de relatiebreuk. En dit gaat niet gebeuren als je haar continu bestookt met berichten.

Kijk door haar ogen naar de relatiebreuk

Tijdens deze periode van geen contact met je ex-vriendin, is het belangrijk dat je deze tijd verstandig gebruikt. Als je haar echt terug wilt, dan moet je de dingen vanuit haar oogpunt gaan zien. Jouw gedrag verandert hierdoor drastisch en daardoor ben jij in het voordeel als je weer met haar in contact komt. Ze moet zien dat je veranderd bent. Maak gebruik van technieken die interessant zijn voor vrouwen. Wat zou werken om een man weer geïnteresseerd te krijgen, gaat NIET werken bij een vrouw. Dus doe je huiswerk op het gebied van de vrouwelijke psyche om je kans op succes drastisch te vergroten.

Kijk door haar ogen naar de relatiebreuk

Het is normaal om alles vanuit jouw standpunt te zien na de relatiebreuk. Je concentreert je op de pijn die jou aangedaan is. Dit is een belangrijk onderdeel van het rouwproces om te helen. Maar toch is het belangrijk om eens in haar schoenen te gaan staan. Waarom is de relatie verbroken? Zijn er boze dingen gezegd die haar van streek hebben gemaakt? Was het een onverwachte uitbarsting en wilde je haar pijn doen?

Wat ook de redenen zijn, je kunt er zeker van zijn dat ze in haar hoofd alles aan het analyseren is wat er gezegd is. Vrouwen zijn anders dan mannen. Jij herinnert je misschien niet eens meer wat je tegen haar hebt gezegd, maar zij herinnert zich alles. Geloof maar dat ze er nog steeds pisnijdig om is. Daarom is een periode van afkoelen en geen contact zo ontzettend belangrijk. Er is echt geen hoop op herstel als er nog zoveel emoties bij zijn betrokken.

Net als jij, weet jouw ex-vriendin waarschijnlijk niet wat ze moet zeggen of doen. Ze is bang dat ze nog meer gekwetst wordt als ze weer contact met je opneemt en ze wil ook niet voor schut staan door de eerste stap te zetten. Let op signalen dat ze nog steeds in je geïnteresseerd is. Ze kan bijvoorbeeld hints geven op social media of op plaatsen opduiken waarvan ze weet dat jij daar zal zijn. Het hoeft niet eens per se direct contact met jou te zijn. Vrouwen gebruiken normaal subtielere tactieken om erachter te komen wat je voor ze voelt. Ze zijn erg slim.

Misschien probeert ze wel dat je haar gaat missen. Werkt het? Als ze compleet uit jouw leven is verdwenen, dan kan dat zijn omdat ze je pijn wil doen, of om je te laten zien wat je misloopt. Deze vorm van omkeerpsychologie wordt al heel lang gebruikt. Zij wil dat je achter haar aan komt en dat je ziet wat je weggegooid hebt.

Je ex-vriendin wil je waarschijnlijk een tijdje niet zien na de relatiebreuk, omdat dat gewoon te moeilijk is voor haar. Ze is al genoeg door de war zonder dat ze jou hoeft te zien en hoeft te doen alsof alles goed is zo. Je kunt er zeker van zijn dat ze aan jou denkt en dat ze zich afvraagt wat jij voelt, net zo veel als dat jij aan haar denkt. Ze kan haar gevoelens niet zo maar uitzetten, ook al zegt ze van wel en doet ze heel goed alsof. Vrouwen zijn erg goed in het verbergen van hun gevoelens om zichzelf te beschermen. Je moet dieper graven als je echt wilt weten hoe ze omgaat met jullie relatiebreuk.

Als iemand een relatie verbreekt, wil dat niet zeggen dat iemand meteen geen gevoelens meer voor je heeft. Gevoelens van liefde en geven om de ander, blijven nog lang aanwezig. Je moet deze gevoelens benutten als je haar terug wilt. Waarschijnlijk verlangt ze naar je en vraagt ze zich af waar je mee bezig bent. Ze zal heel goed opletten hoe jij met de relatiebreuk omgaat en of je signalen afgeeft dat het je pijn doet.

Ze zoekt geen contact met me

Ook al zoekt ze geen contact met je, dan betekent dat niet dat ze dat niet wil. Net als jij kan ze net zo wanhopig wachten op een tekstbericht of e-mail, of bij de telefoon zitten te wachten in de hoop dat jij belt. Echt, het is een uitputtingsslag tussen jullie. Jullie willen allebei niet het eerst toegeven en contact zoeken met de ander. Dit is normaal, omdat je bang bent wat de reactie op jouw bericht is. Je weet dat het nog veel meer pijn doet als je merkt dat ze jouw nummer heeft geblokkeerd, of je bericht heeft gelezen en je negeert of reageert dat je haar met rust moet laten. Deze reacties zijn mogelijk en het resultaat is dat je niks doet, en zij ook niet.

Als je kortgeleden nog toenaderingspogingen hebt gedaan zonder succes, dan is het tijd om meteen te stoppen waar je mee bezig bent. Het werkt niet en je maakt jezelf alleen maar belachelijk bij haar. Wanhoop is een enorme afknapper. Je wilt echt niet alle aantrekkingskracht vernietigen die ze nog voor je voelt.

Je moet haar spelletje gewoon meespelen. Het is een machtsspel en ze heeft jou op dit moment precies waar ze je wil hebben. Het geeft haar een goed gevoel dat ze je aan het lijntje kan houden en je aan kan trekken en af kan stoten wanneer zij daar zin in heeft. Dit is niet de positie waar jij je in wilt bevinden. Je moet de macht teruggrijpen.

Dit betekent dat je elk contact met haar vandaag nog verbreekt. Dit betekent ook dat je wegblijft van sociale media en geen aanwijzingen weggeeft over jouw leven. Verder moet je vermijden dat je haar tegenkomt en nergens naartoe gaat waarvan je weet dat zij daar is. Ze moet voelen hoe het is dat jij ontbreekt in haar leven. Uit het niets, als een donderslag bij heldere hemel. Opeens ben je er niet meer en ze heeft geen idee waar je bent en wat je doet. Dit raakt haar wanhoopsknop en zij wordt dan degene die toenadering tot jou gaat zoeken.

Dit is een fantastische manier om weer controle over de situatie te krijgen. Jij zorgt dat ze gaat nadenken, gaat twijfelen aan zichzelf en dwingt haar om jou te gaan missen. Misschien verwachtte ze dit niet. Je gaf haar niet eerder de kans, omdat je de hele tijd probeerde om weer deel van haar leven te worden. Zodra je een tijdje uit beeld verdwijnt, moet ze in actie komen voordat ze je voorgoed kwijt is. Als je tekstberichten van haar begint te krijgen, of als je merkt dat ze oude Facebookberichten van jou begint te liken, dan zijn dat signalen van haar innerlijke strijd. Ze maakt zich ongerust over je en merkt dat je ervandoor bent.

Hoe ze zich weer tot jou aangetrokken voelt

Van hieruit kun je van start gaan om de aantrekkingskracht weer op te gaan bouwen die ze voor je voelde. Hard-to-get en geheimzinnig zijn over wat je allemaal doet, zorgt dat ze nog nieuwsgieriger wordt. Als ze denkt dat het mogelijk is dat je over haar heen aan het komen bent of verder gaat met je leven, dan zal ze alles uit de kast halen om dit te voorkomen. Het mooiste is nog dat je er niet veel voor hebt hoeven doen, alleen maar wat zelfbeheersing om bij haar uit de buurt te blijven.

Hoe ze zich weer tot jou aangetrokken voelt

Tijdens dit hele proces moet je respect voor jezelf blijven houden als je wilt dat je ex-vriendin respect voor je heeft. Dit betekent dat je niet kunt instorten waar zij het kan zien of emotionele berichten op Facebook kunt plaatsen. Je moet sterk en mannelijk zijn zodat zij zich tot je aangetrokken kan voelen. Laat haar maar nieuwsgierig worden. Dat is precies wat jij wilt.

Vrouwen worden aangetrokken tot sterke mannen die geen tekenen van wanhoop of mentale instabiliteit laten zien. Natuurlijk, ze willen graag dat je in contact staat met je emoties en dat je eerlijk bent over wat je voelt, maar losgeslagen zijn en de stalker uithangen, gaan niet in je voordeel werken.

Hou je integriteit intact en weet wat je waard bent, als je wilt dat je ex-vriendin gaat inzien hoe bijzonder je bent. Als ze dat niet inziet, is ze dan wel de moeite waard? Je hoeft iemand niet te smeken en te overtuigen om in te zien dat jij een waardevolle persoon bent. Ze moet bij jij willen zijn om jou, om wie je bent. Laat haar zien dat je aantrekkelijk bent van jezelf, door respect voor jezelf te hebben. Je staat er nog van te kijken hoe effectief dit is om haar wakker te schudden dat jij haar weer opvalt.

Aantrekkingskracht heeft ook heel veel te maken met hoe jij jezelf ziet. Als jij jezelf niet waardeert, dan gaat je ex-vriendin dat ook niet doen. Daarom is het zo belangrijk dat je tijd aan jezelf besteedt na de relatiebreuk. Doe dingen die je leuk vindt en waardoor je je goed voelt. Stort jezelf op een nieuwe hobby. Je hebt dan het gevoel dat je weer iets hebt om voor te leven en je investeert in je eigen geluk. Het helpt je ook om niet aan je ex te denken en om opgekropte stress kwijt te raken.

Als bonus gaat je ex-vriendin ook zien dat je verder gaat met je leven zonder haar. Ze zal in paniek raken en toenadering zoeken. Als jij gepassioneerd over iets bent, is dat ook nog eens enorm aantrekkelijk. Het verandert het beeld dat ze van je had, dat je naar haar verlangde, hopeloos en zielig. Het dwingt haar om te zien hoe sterk in interessant je bent.

Om te zorgen dat ze weer tot je aangetrokken raakt, moet je ook terugdenken aan het begin van jullie relatie. Wat zag ze in jou dat ze zo leuk vond? Ze zal je echt wel hebben verteld waarom je haar opviel en waarom jij zo anders was dan anderen. Concentreer je op deze aspecten van jezelf en werk eraan. Je bent ze niet kwijt, het zit nog steeds in je. Soms raken we dingen van onszelf kwijt in een relatie. We voelen ons op ons gemak en investeren meer in de ander dan in onszelf. Nu is het moment om weer in jezelf te investeren en om jezelf gelukkig te maken. Deze veranderingen zal je ex-vriendin zeker gaan opmerken.

Jouw volgende stap – Maak haar gek van verlangen naar jou

Dit artikel gaat natuurlijk slechts oppervlakkig in op aantrekkingskracht en vrouwelijke psychologie. Er zijn zo ontzettend veel meer dingen die je nu moet doen om je kans te vergroten dat je haar terugkrijgt.

Het is net ezeltje prik spelen, als je niet weet wat je aan het doen bent. Je zit er altijd naast. Onthoud dat kennis macht is. Je moet slim te werk gaan, aangezien de timing van cruciaal belang is.

Kijk eens naar deze fantastische strategie om te leren wat je nu moet doen. Deze buitengewoon krachtige strategie leert jou hoe je haar emotionele knoppen raakt zodat ze weer naar je teruggerend komt. Speciale technieken zorgen ervoor dat ze je gaat missen en naar je gaat verlangen. Ook voor jezelf is het een aanwinst.

Annemarie Alberts heeft duizenden mannen in jouw situatie geholpen om hun ex-vriendin terug te winnen. Misschien kan ze voor jou hetzelfde doen. Ik wens je heel veel succes en geluk toe!

Klik nu hier om naar de website van Annemarie Alberts te gaan >>

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *