Stappenplan om je ex-vriendin terug te winnen

Een relatiebreuk, hoe pijnlijk ook, is niet per se het einde van alles.
Als je weet wat je moet doen (en nog belangrijker, wat je NIET moet doen), dan heb je altijd een kans om weer bij elkaar te komen.

In dit artikel, ga ik je leren welke essentiële stappen je moet nemen als je je relatie met je ex-vriendin wilt redden als zij het heeft uitgemaakt.Stappenplan om je ex-vriendin terug te winnen.

Stap 1: Realiseer je wat de ECHTE reden is dat de relatie is verbroken

De eerste stap is dat je je realiseert wat de ECHTE reden is dat ze het met je heeft uitgemaakt.
Een vrouw zal een man over het algemeen allerlei “redenen” geven waarom ze het uitmaakt. Als ze dat niet doet, dan verzint een man ze zelf wel.

De redenen zijn meestal iets in de geest van:

 • Ze is er niet aan toe om een relatie met wie dan ook te hebben op dit moment.
 • We hebben allebei veel stress op het werk gehad en dat heeft gezorgd voor spanningen in de relatie.
 • Ze heeft persoonlijke problemen en vindt het niet eerlijk om mij daarin mee te slepen.
 • We hebben niet dezelfde prioriteiten in ons leven op dit moment – de juiste personen op het verkeerde moment…
 • Ze heeft wat tijd voor zichzelf nodig om na te denken over haar leven en wat ze wil.

Het allerbelangrijkste om je realiseren is dat deze redenen weliswaar heel erg logisch lijken, maar dat dat in 99% van de gevallen NIET de echte reden is dat ze het heeft uitgemaakt. De ECHTE reden is gewoon dat ze niet meer genoeg aangetrokken was tot jou.

Ik kan het niet genoeg benadrukken. Het is ALTIJD omdat ze minder interesse heeft gekregen. De details van jullie relatie zijn niet belangrijk, dat is alleen maar “ruis” om het makkelijker voor haar te maken om het verhaaltje, om het uit te maken, te vertellen en om het minder pijnlijk voor jou te maken om het te geloven (en makkelijker om tegen je vrienden te vertellen).

Ik zeg niet dat stress op het werk geen invloed heeft op relaties, of dat botsende persoonlijkheden niet voorkomen of dat mensen geen persoonlijke problemen hebben die een en ander bemoeilijken. Natuurlijk wel. Alleen zijn dat bijkomstige zaken en NIET de directe oorzaak.

Een vrouw zet een relatie voort ondanks vreselijke ruzies, afkeurende reacties van familie en vrienden, heftige levensgebeurtenissen, zelfs ontrouw, als ze maar erg aangetrokken is tot de man. (Bedenk maar eens hoeveel vrouwen blijven bij agressieve, vreemdgaande vriendjes, dan zul je je realiseren dat andere zaken onbelangrijk worden, als de aantrekkingskracht maar groot genoeg is.)

Het enige dat een relatie NIET overleeft, is een grote afname in interesse van de vrouw.

Stap 2 : Erachter komen waarom haar interesse is afgenomen

Hoe heeft het kunnen gebeuren? Waarom zou een vrouw steeds minder interesse krijgen tijdens de relatie met een geweldige man?

In bijna alle gevallen is de interesse afgenomen, omdat de man niet meer de man is waar de vrouw toe werd aangetrokken in het begin, maar zelfs het tegenovergestelde is geworden.

Toen ze pas samen waren, was de man spannend gezelschap. Hij hield zich bezig met interessante dingen, was zelfverzekerd en onafhankelijk. Hij was een uitdaging en misschien zelfs wat mysterieus voor haar. Andere vrouwen vonden hem ook leuk, waardoor ze hem nog meer wilde.

Maar naarmate de relatie voorduurde, werd hij verliefd op haar en werd afhankelijk en onzeker. Hij stelde haar behoeftes boven die van hemzelf. Het doel in zijn leven werd haar gelukkig maken in plaats van zijn eigen leven leiden. Hij nam niet langer de leiding in de relatie en liet haar alle beslissingen nemen; waar ze zouden gaan eten, welke film ze zouden kijken, wat ze zouden gaan doen van het weekend.

De spanning van de competitie met andere vrouwen, een van de belangrijkste redenen van de aantrekkingskracht, verdween ook, aangezien hij zijn liefde verklaarde en haar vertelde dat hij niet in anderen was geïnteresseerd.

Hij deed dit allemaal uit liefde voor haar en omdat hij een goede partner wilde zijn. Ironisch genoeg was juist dit gedrag de oorzaak dat ze haar interesse in hem totaal verloor. Hoe meer hij zich als brave huisvader ging gedragen, des te groter werd haar afkeer en des te meer trok zij zich terug, tot ze er helemaal een punt achter zette.

Wat moet je nu doen om al deze schade te herstellen?

Stap 3: De aantrekkingskracht weer opwekken

Om een vrouw na een relatiebreuk terug te winnen, moet je terug gaan naar de basis en nadenken over dingen die je moet doen om haar interesse weer aan te wakkeren.

Groeit haar belangstelling als je 50 keer belt en haar je liefde verklaart? Nee. Wordt haar interesse aangewakkerd als je haar dure sieraden koopt? Nee. Dat maakt het alleen maar erger omdat je laat zien hoe je haar nodig hebt en hoe onzeker je bent.

Vrouwen worden aangetrokken door STERKE mannen, lichamelijk en geestelijk sterk. Mannen die een vrouw NIET smeken om hem teug te nemen, die NIET huilen als ze het uitmaakt, mannen die zelfverzekerd en sterk genoeg zijn om verder te gaan met hun leven.

Alles wat je doet om aandacht te krijgen van je vriendin, om haar te bewijzen dat je van haar houdt, maakt alle aantrekkingskracht kapot die ze voor jou voelt. Het mag misschien vreemd lijken, maar de manier om haar terug te krijgen is om te doen alsof je haar helemaal niet terug aan het winnen bent.

Hoe meer je haar belt, je excuses aanbiedt en smeekt, hoe verder ze zich zal terugtrekken. Elk teken van wanhoop zal je kansen bij haar kapot maken.

In plaats daarvan, hou je aan deze richtlijnen:

1. Meet jezelf een nonchalante houding aan ten opzichte van de relatiebreuk in alle contacten die je na de breuk met haar hebt. Als je haar op een feestje tegenkomt, of als ze je belt of sms’t, dan moet je een ontspannen onverschilligheid tonen. Het maakt niet uit hoe erg je haar mist, voor haar moet het lijken dat alles prima gaat, dat je haar niet haat, het prima vindt om te kletsen, maar dat je vrolijk verder gaat met je leven.

2. Vermijd alle gesprekken die gaan over de relatiebreuk koste wat kost. Ze leveren niks op. Ze zijn alleen maar bedoeld dat zij zich beter gaat voelen.

3. Doe niet gemeen tegen haar zoals haar ontvrienden op Facebook. Zulk gedrag laat alleen maar zien dat je pijn hebt en dat je niet echt over haar heen bent. Je moet doen alsof het je niks doet door door te gaan met je leven.

4. Richt je op wat JIJ in je leven wilt. Steek tijd in je hobby’s, je vrienden en verlies je helemaal in alles waar je van houdt in het leven. Richt je op je carrière en op veel geld verdienen. Ga (extra vaak) naar de sportschool en krijg een superstrak lijf. Steek jezelf in mooie nieuwe kleren.
Niet alleen zijn deze dingen aantrekkelijk op zichzelf, ze geven ook de indruk dat je het prima doet zonder haar en dat je verder gaat met je interessante en leuke leven. Dit zorgt meteen dat haar interesse aangewakkerd wordt, omdat ze zich realiseert wat ze mist. (En natuurlijk voel jij je ook beter over jezelf.)

5. Ga op stap, klets en flirt met andere vrouwen. De snelste manier om je ex weer aangetrokken tot je te maken, is door te laten zien dat andere vrouwen in je zijn geïnteresseerd, met andere woorden dat je meer opties hebt dan alleen je ex. (En natuurlijk heb je dat dan ook echt, een win-win dus.)
Als ze geïrriteerd raakt hierdoor, dan is dat alleen maar goed. Het verkleint de kans om weer bij elkaar te komen NIET, integendeel. Het is alleen cruciaal dat je niet laat merken dat je haar jaloers probeert te maken. Als ze doorheeft dat je het met opzet doet om haar aandacht te krijgen, dan vergooi je je kansen. Het moet subtiel, bijvoorbeeld foto’s op Facebook die zij ziet, waarop je aan het feesten bent met andere aantrekkelijke vrouwen.

6. In het ideale geval, verbreek je al het contact gedurende een week of 4, dan mist zij je zoveel mogelijk. Daarna bouw je het contact weer op. Laat in elk geval niet merken dat je haar probeerde te negeren, want dan vergooi je je kansen. Het is ook een goed idee om je door een expert te laten helpen bij zoiets belangrijks:

Ex Terug Strategie

Er zijn dingen die je kunt doen en deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw door jou wordt aangetrokken. Je hoeft alleen maar te weten wat je aan het doen bent en een bewezen strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Het is een compleet pakket dat je onmiddellijk kunt downloaden en waar je dus direct mee aan de slag kunt.

Je leert onder andere:

 • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
 • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
 • Een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat: Hoe je jouw ex kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen!
 • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
 • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
 • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
 • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
 • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om de “Ex Terug Strategie” risicovrij uit te proberen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *