Ex terug na vreemdgaan. Hoe je je ex terugwint als je bent vreemdgegaan

Vreemdgaan is een van de lastigste problemen in een relatie om te boven te komen. Vreemdgaan is ook het moeilijkste om te vergeven. Is het mogelijk om je ex terug te krijgen na vreemdgaan? Kun je je ex terugwinnen die jou heeft gedumpt omdat jij hem of haar had bedrogen?

Vertrouwen, liefde, de toekomst van jullie relatie. Dit was allemaal weg toen hij of zij erachter kwam dat jij was vreemdgegaan.

ex terug na vreemdgaan uitgelicht

Om je ex terug te winnen na vreemdgaan, moet je voorzichtig te werk gaan. Je moet de vergeving en het respect van je ex echt verdienen en dat is vaak een hele lastige taak. Veel mensen denken zelfs dat het onmogelijk is dat een relatie vreemdgaan kan overleven.

Het goede nieuws? Het is gelukkig wel mogelijk. Dus als jij graag je ex terugwilt nadat je bent vreemdgegaan, dan is dit artikel voor jou geschreven. Je ontdekt hier namelijk de 5 stappen van het verzoeningsproces.

Stap 1: Boosheid, probeer de relatiebreuk niet tegen te houden

Als je betrapt wordt op vreemdgaan, dan gaat je geliefde door een emotionele achtbaan. Allereerst zal hij of zij jou wegduwen. Probeer je vriend of vriendin op dit moment niet te knuffelen of te troosten. Dat wil hij of zij absoluut niet.

Je vriend of vriendin wordt boos, razend. Hij of zij zal roepen en schreeuwen, vragen hoe jij ooit zoiets hebt kunnen doen. Het kan ook zijn dat de boosheid zich ook richt op degene met wie je hem of haar hebt bedrogen.

ex terug na vreemdgaan stap 1

Maak geen ruzie. Ga niet zeggen dat het goedkomt. Probeer je vreemdgaan niet af te zwakken of goed te praten en ga niet proberen dat je vriend of vriendin zich beter gaat voelen. Op dit moment kun je het beste niets doen.

Een man of vrouw die bedrogen is, heeft het recht om kwaad te zijn. Door hem of haar dit recht niet af te pakken, hinder je het helingsproces niet. Boosheid is namelijk een groot deel van dat proces. Je kunt deze stap niet inkorten of overslaan. Je moet het laten gebeuren.

Stap 2: Bied je excuses aan voor het vreemdgaan en je ontrouw

Als je vriend of vriendin genoeg gekalmeerd is dat je met hem of haar kunt praten, moet je oprecht excuses aanbieden dat je bent vreemdgegaan. Je excuses moeten echt en oprecht zijn en je moet het kort en simpel houden. Laat je vriend of vriendin weten dat het je heel erg spijt wat je hebt gedaan en niet alleen dat het je spijt “dat je hem of haar pijn hebt gedaan”. Dat wil hij of zij niet horen. Wat jouw inmiddels ex-vriend of ex-vriendin nu wil horen, is dat jij weet dat het fout was, wat je hebt gedaan.

Ga geen redenen verzinnen voor het vreemdgaan. Probeer al helemaal niet om de schuld af te schuiven. Ga het niet goedpraten en ga ook geen relatieproblemen aanwijzen als reden voor jouw vreemdgaan. Dat zijn de ergste dingen die je op dit moment kan doen, als je op termijn je ex terugwilt nadat je bent vreemdgegaan.
Je ex zal je eerst moeten vergeven voor het vreemdgaan, voordat hij of zij het kan vergeten.

Stap 3: Geef (beperkte) openheid van zaken over het vreemdgaan om je ex terug te krijgen

Voordat je ex jou kan vergeven, wil hij of zij eerst alles weten over jouw vreemdgaan. Je ex wil alles onderzoeken om te begrijpen waarom je ontrouw bent geweest. Daarom zal je ex van alles willen weten. Je ex wil weten, wie, wat, waar, waarom en hoe vaak het gebeurd is.

Je gaat natuurlijk niet alle ranzige details delen over jouw escapade. Dat wil je vriend of vriendin ook helemaal niet weten, ook al zegt hij of zij van wel. Laat je ex niet de antwoorden uit je trekken en laat je ook niet ondervragen tot het laatste detail. Probeer in plaats daarvan de schade te beperken door de connectie af te zwakken (lichamelijk en emotioneel) die je met deze andere persoon had.

ex terug na vreemdgaan stap 3

Ik bedoel niet dat je moet ontkennen dat je bent vreemdgegaan. Je moet echt gewoon toegeven wat je hebt gedaan. Je hoeft alleen niet elk detail aan je ex te vertellen van wat er allemaal gebeurd is of over elke keer dat je die ander gezien hebt. Door de verhouding een beetje aan te passen, geef je nog steeds helemaal toe wat je hebt gedaan, maar tegelijkertijd spaar je de gevoelens van je ex een beetje. Je voorkomt ook dat je ex een te gedetailleerd beeld krijgt van jullie twee samen.

Ben je helemaal klaar met die andere persoon en wil je je ex terug? Vertel dan dat het een rotervaring was. Zeg dat het maar een of twee keer was. Laat je ex weten dat je vanaf de eerste seconde wist dat je een ENORME fout maakte en dat je je vreselijk schuldig erover voelde en dat je heel veel van hem of haar (je ex dus) houdt. Dit zijn de dingen die je ex echt wil horen. Niet hoe vaak je met deze persoon hebt afgesproken of in welke hotels jullie allemaal zijn geweest.

Stap 4: Geef je ex wat tijd en ruimte voor zichzelf

Op dit moment moet je je ex-vriend of ex-vriendin een tijdje alleen laten. Hij of zij is boos geweest, heeft de relatie verbroken, je hebt zijn of haar vragen (niet te uitgebreid) beantwoord over wat er is gebeurd en je hebt je excuses aangeboden dat je bent vreemdgegaan. Meer dan dat kun je niet doen. Dus nu de grootste en belangrijkste stap van allemaal: je ex wat ruimte geven.

Als je je ex terugwilt nadat je bent vreemdgegaan, is het belangrijk dat je ex jou gaat missen. Ook al is het moeilijk om hem of haar nu los te laten, toch moet je je realiseren dat je ex nog steeds heel erg boos is op jou. Als jij in de buurt bent, geef je je ex alleen maar een uitlaatklep om boos te zijn en jou continu mentaal en emotioneel te straffen. Je hebt je ding gezegd, je hebt je excuses aangeboden dat je bent vreemdgegaan… Welnu, wil je je ex terug? Dan is het tijd om hem of haar los te laten.

ex terug na vreemdgaan stap 4

Bel je ex niet, stuur geen berichten dat het je spijt, stuur geen e-mail, geen Facebookberichten of wat voor dingen dan ook. Door geen deel meer uit te maken van zijn of haar leven, geef je je ex-vriend of ex-vriendin de kans om jou te gaan missen. En geloof me hij of zij GAAT jou missen. Bekijk het eens op deze manier: jullie relatie is niet verbroken door ruzies of afgekoelde liefde. Je ex heeft nog steeds hele sterke gevoelens voor jou, ook al zegt hij of zij uit boosheid iets anders.

Onthoud dat je liefde die je ex-vriend of ex-vriendin ooit voor je voelde, niet zo maar ineens verdwenen is. En hoe meer je je ex met rust laat, hoe meer hij of zij zich begint te realiseren dat hij of zij jou nog steeds wil.

Stap 5: Terug contact krijgen met je ex na het vreemdgaan

Tot je ex-vriend of ex-vriendin er klaar voor is, kun je en mag je niet met hem of haar praten. Maar hoe weet je nu wanneer het zover is? Je ex gaat duidelijke signalen afgeven dat hij of zij weer geïnteresseerd is in een relatie met jou. Je moet dus letten op signalen dat je ex jou terugwil, zodat je klaar bent om in actie te komen als je ex deze signalen afgeeft.

Als je ex geen van deze signalen vertoont, dan moet je even extra je best doen. Er zijn manieren om jezelf aantrekkelijker te maken voor je ex-vriend of ex-vriendin, zelfs als je bent vreemdgegaan.

Bovendien zijn er manieren om te zorgen dat je ex jou gaat bellen. De methoden en technieken om dit te bereiken zijn vrij eenvoudig, maar je moet ze wel op de juiste manier toepassen. Pas als je zeker bent dat de wonden zijn begonnen te helen, dan pas kun je weer contact zoeken met je ex-vriend of ex-vriendin. Je ex terugwinnen na vreemdgaan, vraagt vooral veel geduld. Dat heb je dus nodig als je een reële kans op succes wilt maken.

Hoe zorg je dat je ex jou vergeeft na het vreemdgaan?

Een van de naarste gevoelens ter wereld is iemand verliezen van wie je echt houdt. Weet je wat nog erger is? Iemand verliezen omdat je iets stoms hebt gedaan…zoals vreemdgaan.

Als je deze gigantische fout al hebt gemaakt, wil je echt alles doen wat je kunt om de liefde van je ex terug te winnen. Bovenstaande richtlijnen zijn een goed begin, maar ze zijn slechts het topje van de ijsberg om je ex terug te winnen als je bent vreemdgegaan.

Voor de succesvolste en uniekste aanpak om je ex terug te winnen na vreemdgaan, bekijk eens het volledige 6-stappenplan van de Ex Terug Strategie over hoe je je grote liefde terugwint.

Het is erg moeilijk om over vreemdgaan heen te komen, maar met de juiste instelling en juiste aanpak, is het echt wel mogelijk. Onthoud dit: je relatie kan herstellen van de meeste hopeloze situaties, als je maar de juiste aanpak gebruikt.

Klik hier om alles te weten te komen over de geniale Ex Terug Strategie >>

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *