Win Hem Terug: beste strategie om de breuk te herstellen

Zo win je hem terug en zorg je dat hij jou weer wil

Je bent de man kwijt van wie je houdt en je stelt jezelf de vraag hoe win ik hem terug en zorg ik dat hij mij weer wil. Je doet je best om een plan te maken om hem terug te winnen. Ga dan alsjeblieft geen wanhopige dingen doen.

De meeste mannen vinden het namelijk erg onaantrekkelijk als je bij de pakken neer gaat zitten of zielig gaat doen. Vooral als je een man terug probeert te winnen die een ideaalbeeld heeft van het meisje van zijn dromen.

Ga geen one-night-stands met hem aan en ga hem ook niet in een dronken bui opbellen, omdat je hem mist.
Dit soort gedrag zal er eigenlijk nooit voor zorgen dat je een man terugwint na een verbroken relatie. De kans is groot dat je zwak overkomt of dat je hem gewoon helemaal wegduwt.

Win hem terug

Het eerste wat je moet doen, is erachter komen of hij jou nog steeds terug wil. Als hij echt verder is gegaan met zijn leven en absoluut niet geïnteresseerd is in een relatie met jou, dan kan het zijn dat je je tijd aan het verdoen bent of dat je jezelf belachelijk maakt ten opzichte van hem.

Veel vrouwen maken helaas mee hoe ontzettend pijnlijk het kan zijn als je nog steeds op hem verliefd bent, nadat de relatie is verbroken. Je kunt je onzeker voelen over van alles. Het laatste wat je dan wilt, is dat deze gevoelens jouw leven gaan beheersen. In plaats daarvan wil je je zelfvertrouwen weer opkrikken en een manier vinden om weer degene te worden op wie hij ooit verliefd is geworden.

Hoe win ik hem terug, stap 1: Accepteer waarom de relatie is beëindigd!

De eerste stap bij het terugwinnen van je ex-vriend is om te onderzoeken waarom de relatie is beëindigd. Dit is niet alleen maar kijken naar de laatste momenten in de relatie voordat deze werd verbroken. Dit is kijken naar alle kleine stapjes gedurende langere tijd, die misschien hebben geleid tot het verbreken van de relatie.

Zelfs al is je eerste gevoel misschien om je met hand en tand te verzetten tegen het einde van je relatie, toch zijn er misschien een aantal redenen waarom het uit is. Als hij jou vertelt waarom hij vindt dat het over is, breng dan de moed op om open naar hem te luisteren en probeer te begrijpen wat zijn gedachten en gevoelens zijn.

Zodra je hem begrijpt, zie je duidelijker hoe jullie kunnen werken aan de problemen die jullie hebben. Als je zijn gevoelens begrijpt, leer je hem niet alleen nog dieper kennen. Het zal je ook helpen om een harmonieuzere en diepere relatie met hem te kunnen aangaan en een nog sterkere band op te bouwen als jullie weer samen verder gaan.

Als je iets verkeerd hebt gedaan, wees dan sterk en geef je fout toe en bied je excuses aan. Het is nu niet het moment om je gelijk te gaan halen. Veel mensen voelen zich kwetsbaar als ze hun excuses aanbieden, maar je moet juist sterk zijn om kwetsbaarheid te durven tonen.

Als je je excuses aanbiedt, dan zal hij in elk geval zien dat je de relatie belangrijk vindt. De kans is groot dat hij op dat moment ook de verantwoordelijkheid neemt voor zijn aandeel in alles.

Hoe win ik hem terug? Stop met wanhopen!

Zelfs als tranen in het verleden hebben geholpen, probeer dan toch niet te huilen om hem te overtuigen om terug te komen. Zielig en wanhopig doen, is een afknapper voor de meeste mannen.

Mannen willen een vrouw die tevreden is over zichzelf, die vrolijk is en leuk gezelschap is. Je zult vast niet in de stemming zijn om flink te feesten als je midden in een relatiebreuk zit. Toch werkt het in je voordeel als je in elk geval niet gaat huilen of wanhopig gaat doen.

Zodra het mogelijk is, als de ergste pijn voorbij is, word dan weer jezelf. Ga dingen doen waar je vrolijk van wordt, doe dat zoveel mogelijk en leef je leven op zo’n manier dat je begint te stralen. Vrouwen die zich zo gedragen, zijn ongelofelijk aantrekkelijk voor mannen.

Zodra hij dit bij jou ziet, dan leidt dit er vaak toe dat hij gaat denken waarom jullie niet samen zijn. Je hoort hem niet te moeten overtuigen dat jullie samen moeten zijn. Hij moet de kans krijgen om jou te zien als een prijs die hij kan winnen.

Hoe win ik hem terug? Met de hulp van een deskundige

Als het uit is met hem en je zit daar maar wanhopig te zoeken naar een manier hoe je je man terug kunt krijgen. Je vraagt je af of er een kans is dat jullie weer bij elkaar komen. Je vraagt je af of je nu in actie moet komen voordat hij een ander heeft. Stop dan met wat je aan het doen bent en zorg dat je alles doet wat je kunt om hem terug te winnen.

Je kunt hierbij hulp inschakelen van een expert op het gebied van relatieherstel. Je krijgt dan stap voor stap geleerd hoe je hem terug kunt winnen en zorgen dat hij achter jou aan gaat zitten.

Wat was jouw aandeel in de relatiebreuk?

In de meeste gevallen, hebben beide partijen hun aandeel in de relatiebreuk. Het lijkt er misschien vaak op dat één persoon alles schuld is. Denk eens na over hoe jullie je naar elkaar hebben gedragen. Denk eens na over de gebeurtenissen die geleid hebben tot de relatiebreuk. Dan zul je vaak zien dat beiden schuld eraan hebben.

Het is misschien een bittere pil, maar je moet nadenken over wat jij misschien hebt gedaan wat de relatiebreuk heeft veroorzaakt. Als je het moeilijk vindt om de redenen te vinden waarom het uit is, probeer dan eens terug te denken aan de eerste keer dat je merkte dat hij afstandelijker werd. Als je begrijpt waarom hij zich terugtrok, dan leer je vaak een heleboel over hem, over jezelf en over de relatie.

Stop met hem de schuld van alles te geven en denk aan op welke manieren jij aan deze situatie hebt bijgedragen. Waarschijnlijk zul je ontdekken dat jullie allebei fout zijn geweest. Neem dan de tijd om te begrijpen waarom dit is gebeurd, leg je erbij neer en zorg ervoor dat je dit nooit meer doet.

De volgende stap is dat je probeert om je ex-vriend weer te ontmoeten. Praten en vooral excuses aanbieden voor jouw aandeel in wat er fout ging, is een goede stap in het herstellen van de schade. Hij zal beseffen dat jij hem en de relatie waardeert en hij zal jouw eerlijkheid en moed op prijs stellen.

Zorg dat hij jou weer wil!

Je hebt vast wel eens gehoord van “als je van iets houdt, laat het los”. Waarschijnlijk weet je dan ook dat er een grote kern van waarheid in zit. De meeste mannen houden van verdelen en heersen. Met dat in je achterhoofd, moet je het ook niet te gemakkelijk maken voor hem om terug te komen. Maar voordat je aan deze fase toe bent, moet je eerst zijn interesse opwekken om weer een relatie met jou te willen.

Als je hem moeite laat doen voor jouw aandacht, dan heeft hij deste meer respect voor jou als jullie weer een relatie krijgen. Allereerst moet je ervoor zorgen dat hij jou gaat missen. Zodra je dat hebt bereikt, dan is hij op weg dat hij jou weer terug begint te willen. Dit verlangen moet je verder opbouwen bij hem.

Stel je eens voor dat dezelfde man die pas nog tegen je zei dat hij geen relatie meer met jou wilde. Diezelfde man die zelfs tegen jou zei dat hij jou niet meer in zijn leven wilde. Stel je eens voor dat diezelfde man in een keer een romantische Casanova wordt die jou niet met rust kan laten en letterlijk niets liever wil dan samen met jou zijn. Wat als je in staat was om zijn hart op hol te laten slaan, om hem een speciaal verlangen naar jou te laten voelen, elke keer als hij aan jou dacht? Wat zou het effect dan zijn op jouw ex-vriend als jullie elkaar de volgende keer tegenkomen?

Het geheim om dit effect om hem te hebben, is bekend bij minder dan 1% van de vrouwen op deze planeet, maar het is eigenlijk heel eenvoudig.

Hoe win ik hem terug? Zet jezelf altijd op de eerste plaats!

Je kunt jezelf wel belangrijk voelen, maar je moet ook uitstralen dat je belangrijk bent en dat jouw gevoelens belangrijk zijn. Dit is erg aantrekkelijk voor hem. Laat hem zien dat je gelukkig bent met jezelf en laat zien dat je van jezelf houdt.

Zodra je dit kunt, zet je de deur open naar een hereniging van jullie twee. Zoals je ook vast al eerder hebt gehoord moet je eerst van jezelf houden voordat je van een ander kunt houden.

Blijf trouw aan wat jij wilt

In elke relatie, moet je altijd in staat zijn om te laten zien wat je wilt. Heb jij een bepaalde visie over de toekomst? Zo ja, wees er dan altijd helder en eerlijk over. Overhaast niets, alles op zijn tijd, maar laat duidelijk merken hoe je jullie in de toekomst ziet.

Het is heel gemakkelijk om geobsedeerd te raken door de vraag hoe je hem terugwint. Toch moet je je er niet door laten meeslepen, anders wordt de kans op falen erg groot.

Zorg ervoor dat je niet achter iemand aangaat die jou gebruikt op welke manier dan ook. Je wilt een relatie met iemand die wil samenwerken als team. Iemand die onvoorwaardelijk van jou houdt om wie jij bent.

Stel je bent op weg om de relatie weer op te bouwen. Je komt er langzaam maar zeker achter dat hij misschien wel om de verkeerde redenen meewerkt. Dan is het verstandig om nog eens goed na te denken en om er misschien mee te stoppen. Je wilt een sterke, gezonde relatie waarin jullie allebei gelukkig zijn en tot bloei komen.

Hoe win ik hem terug, samenvatting en conclusie

Je ex-vriend terug winnen, kan best een uitdaging zijn. Je moet eerst nadenken over de relatie en alles wat ertoe heeft geleid dat deze verbroken is. Wat was jouw aandeel? Neem eens de tijd neemt om te begrijpen wat mis ging. Dat helpt jou namelijk om dezelfde fouten in de toekomst te voorkomen.

Het is ook belangrijk dat je gaat zorgen dat hij weer naar jou verlangt en dat hij jou weer ziet zoals in het begin, toen alles nog spannend en nieuw was. Je wilt hier echt niks aan het toeval overlaten. Hij heeft vast nog gevoelens voor jou. Maar is dat genoeg om te voorkomen dat hij ervaringen wil opdoen met andere vrouwen nu hij vrijgezel is?

Als je jezelf dit verdriet wilt besparen en ervoor wilt zorgen dat hij weer naar jou gaat verlangen. Als je hem weer zo ver wilt krijgen dat hij dolgraag weer tijd samen met jou wil doorbrengen. En als je absoluut niets aan het toeval wilt overlaten, kan ik je de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Annemarie Alberts is een ervaringsdeskundige op het gebied van relaties herstellen. Ze heeft zelf in het verleden de nodige relatiebreuken meegemaakt en is nu getrouwd met een man die eerst haar ex was! Al haar kennis en ervaring heeft ze verwerkt in de Ex Terug Strategie.

Ik ga ervan uit dat je echt wilt weten hoe je hem terugwint, anders was je hier immers niet terechtgekomen. In dat geval kan ik je de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts van harte aanbevelen. Het gaat uitgebreid in op de vragen “Hoe win ik hem terug?” “Hoe zorg ik dat hij mij weer wil?” en nog veel meer dan dat. Je kunt er bovendien direct mee aan de slag.

Klik daarom snel hier en leer alles over hoe je hem terug gaat winnen >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *