Signalen dat mijn ex-vriendin nog steeds van mij houdt. Wat zijn haar ware gevoelens?

Houdt je ex-vriendin nog steeds van jou? Ontdek haar ware gevoelens

Misschien lijkt het er nu niet op, maar geen enkele relatiebreuk is helemaal definitief totdat je ex verder is gegaan met haar leven. Een vrouw heeft nog meer moeite met een relatiebreuk dan een man; haar emoties nemen een loopje met haar en ze is door de war. Ze heeft een band met jou opgebouwd in de tijd dat jullie samen waren en zo’n band is niet zomaar te verbreken.

Je hebt nog steeds een kans om haar terug te winnen. Ze zal een tijdje heen en weer worden geslingerd tussen twee opties: jou terugnemen of loslaten en verdergaan. Deze beslissing is niet makkelijk en ze zal haar opties zorgvuldig afwegen, ongeacht wat ze misschien heeft gezegd. Je moet je kans grijpen om haar terug te krijgen nu het nog kan, voordat het te laat is.

Signalen dat mijn ex-vriendin nog steeds van mij houdt.

Deze emoties moet je in je voordeel gebruiken. Het is de sleutel om haar spijt te laten krijgen dat ze de relatie heeft beëindigd. De band tussen jullie is belangrijk voor haar en dat kan ze niet makkelijk loslaten. Waarschijnlijk zal je ex nog een hele tijd terugdenken aan de leuke tijden samen. Als je nauwkeurig de juiste dingen doet, dan kun je deze gedachten versterken en ze in je voordeel gebruiken.

Ze heeft waarschijnlijk al twijfels over het verbreken van de relatie en als ze denkt aan de goede tijden samen, dan zal ze nog meer gaan twijfelen. Ze zoekt naar bevestiging dat ze jou heeft verlaten en als deze bevestiging steeds lastiger te vinden wordt, dan zal ze haar besluit heroverwegen.

Gefeliciteerd!…dat is nou precies datgene wat je wilt bereiken!

Als ze spijt gaat krijgen van haar besluit om de relatie te verbreken, dan zal ze steeds onzekerder worden. Ze zal denken dat ze jou voorgoed kwijt kan zijn en dat is niet wat ze nu wil, maar dat is wel wat gaat gebeuren als ze op deze manier doorgaat.

De signalen correct herkennen

Bepaalde signalen zijn zeker aanwezig als je ex-vriendin nog steeds verliefd op je is. Deze signalen zijn vrij duidelijk, zelfs als ze deze probeert te verbergen. Je moet niet alleen letten op wat ze zegt, ook op wat ze doet. Sommige signalen wijzen er overduidelijk op dat ze nog niet eraan toe is om los te laten en verder te gaan. Andere signalen zijn minder duidelijk. Als je erachter komt wat de signalen betekenen, dan worden je kansen om weer bij elkaar te komen enorm vergroot.

Er is veel stof tot nadenken en het is belangrijk om niet te veel hoop te krijgen. Het is mogelijk dat je signalen meent op te pikken die er niet zijn, wishful thinking met andere woorden. Het is belangrijk om realistisch te blijven en nuchter te blijven. Dit zorgt ervoor dat je zorgvuldig blijft en geen verkeerde dingen doet.

De band tussen twee mensen in een relatie verdwijnt niet zomaar, alleen maar omdat het uit is. De relatie mag dan wel in een oogwenk zijn verbroken, maar de gevoelens die je ex-vriendin voor je heeft, verdwijnen niet zomaar. Voordat de relatie werd verbroken, zal je ex-vriendin al een tijd bezig zijn geweest met jullie relatie te analyseren en te bedenken wat ze moest doen. Ze heeft dan wel besloten om de relatie te beëindigen, maar haar gevoelens zijn niet verdwenen.

Aan jou de taak om erachter te komen hoeveel gevoelens er nog steeds aanwezig zijn. Je moet tenslotte genoeg informatie hebben om de juiste beslissingen te maken en de juiste stappen te plannen. Dit is cruciaal in het proces om je vriendin terug te winnen.

Signaal 1 dat je ex-vriendin nog steeds van je houdt: Ze is heel erg emotioneel

Nadat de relatie was verbroken, was je ex boos, of ze liet je merken dat ze gekwetst was. Door een reactie bij jou uit te lokken, probeerde ze erachter te komen wat jij erbij voelde. Vrouwen zijn goed in manipuleren en weten hoe ze wraak moeten nemen.

Misschien heb je haar veel pijn gedaan, dan kan het zijn dat ze wil dat jij dat ook voelt. Als ze helemaal geen emotie liet blijken, dan kan dat een duidelijk teken zijn geweest dat ze er echt helemaal klaar mee was en eraan toe was om verder te gaan met haar leven.

Signalen dat mijn ex-vriendin nog steeds van mij houdt.

Als ze andere emoties laat zien, dan is dat een teken dat de muur om haar heen begint af te brokkelen. Ze laat je zien dat ze kwetsbaar is en verlangt een bepaalde reactie van jou. Als haar gevoelens voor jou dood en begraven waren, dan zat ze niet op een emotionele achtbaan. Ze zou het allemaal prima vinden en verder gaan met haar leven.

Signaal 2: Ze houdt contact met je

Als je ex-vriendin contact houdt met je, nadat de relatie is verbroken, dan is dat een duidelijk signaal dat ze jou in haar leven wil houden. Ze wil niet het risico lopen dat ze je helemaal kwijtraakt en zeker ervan zijn dat je in de buurt blijft. Als ze niet alleen contact houdt, maar ook contact zoekt met je, dan is dat een flinke bonus. Maar als ze alleen maar reageert op jouw pogingen tot contact, dan kan dat nog steeds een goed teken zijn.

Als ze helemaal klaar was met de relatie en geen hoop had op herstel, dan was ze er al lang vandoor geweest. Je zou geen SMS, WhatsApp of emails krijgen en ze zou je berichten niet beantwoorden. Ze zou hooguit netjes, zakelijk en kort reageren, als je continu contact zou zoeken en daarna zou ze je helemaal negeren.

Als je ex elk contact heeft verbroken, is de situatie nog niet meteen hopeloos. Er zijn manieren om de communicatie weer op gang te brengen. Heel belangrijk is hier: eerst denken, dan doen. Vergooi je kans niet door iets impulsiefs te doen. Hier vind je de beste adviezen voor alle situaties.

Signaal 3 dat je ex-vriendin nog steeds van je houdt: Ze begint naar jou te vragen bij anderen

Na een relatiebreuk is het normaal dat beide partijen hun eigen weg gaan. Zowel mannen als vrouwen hebben even tijd nodig om alles een plekje te geven en het hoofd helder te krijgen. Ook al is de relatie voorbij, toch speelt er nog van alles en het is normaal dat er geen contact meer tussen jullie is.

Deze periode van radiostilte duurt niet voor altijd. Het kan zijn dat deze periode ertoe leidt, dat jullie wennen aan het idee dat het voorbij is en gewoon elk jullie eigen weg blijven gaan. Maar het kan ook dat je er achter komt dat je ex aan het rondvragen is geweest over jou. Ze is nieuwsgierig waar je mee bezig bent en vraagt vrienden, familie of collega’s hoe het met jou gaat. Zij wil weten wat haar kansen zijn als ze iets wil doen aan de situatie en ze kan er op deze manier achter komen, wat ze het beste kan doen. Ze is uit op informatie of je al verder bent gegaan met je leven. Dit wijst er zeker op dat er bij haar iets is veranderd.

Het is een goed teken als je ex nieuwsgierig wordt naar jouw leven en je moet het dan ook niet zien als schenden van je privacy. Ze wil weten of jullie nog samen kunnen komen, ook al is ze er misschien nog niet aan toe op die stap te zetten.

Misschien krijg je de neiging om meteen toe te happen, toch is het cruciaal dat je kalm blijft. Ze vraagt dan wel naar je, maar dat wil nog niet zeggen dat ze al zo ver is om weer een relatie met je aan te gaan. Als je gretig overkomt na dit nieuws, dan kun je haar afschrikken, misschien wel voorgoed. Blijf kalm en let op veranderingen. Op deze manier houdt ze respect voor je.

Signaal 4 dat je ex-vriendin nog steeds van je houdt: Ze probeert je jaloers te maken

Dit is de specialiteit van vrouwen. Als je haar niet de reactie hebt gegeven die ze wilde, dan weet ze dat ze jouw aandacht het snelste heeft, als ze ervoor zorgt dat je haar met een ander ziet. Ze pronkt zomaar ineens met een nieuwe vlam in het openbaar en zorgt dat jij het ziet. Het zal er dan vanaf druipen dat ze jou probeert te irriteren. Door zich zo snel na de breuk in een nieuwe relatie te storten, laat ze ook zien dat ze nog steeds gevoelens heeft voor jou. Het is niet normaal om zo snel verder te gaan als een relatie net uit is. Dat lukt niemand.

Het mes snijdt aan twee kanten. Niet allen denkt ze dat ze jou jaloers kan maken en dat ze jou zover krijgt dat je ervoor gaat vechten om haar terug te krijgen, maar ze wil ook haar zelfvertrouwen een oppepper geven. Haar ego heeft een deuk opgelopen toen het uitging, zelfs als het haar idee was. Ze probeert de leegte op te vullen die jij achter liet. Niet alles is wat het lijkt.

Om erachter te komen wat er echt aan de hand is, moet je goed op haar gedrag letten. Als ze om de haverklap op Twitter of Facebook schrijft wat ze allemaal voor leuks doet, dan is dat alleen maar om een reactie uit te lokken. Ze gokt er waarschijnlijk op dat jij haar in de gaten houdt. Ze doet dit allemaal voor jou en alleen maar voor jou. Als ze het echt zo druk had met al die leuke dingen, zou ze dan de tijd hebben om al haar accounts bij te werken?

Ook al voelt het als een trap in je kruis om al die foto’s te zien waarop ze gezellig doet met een ander, realiseer je dat ze nog steeds diepe gevoelens voor je heeft. Ze probeert te doen alsof alles helemaal prima gaat, maar dat is slechts schijn en het tegendeel is waar.

Signaal 5: Ze belt je zomaar ineens op

Je hebt al weken niks van haar gehoord en je bekijkt haar Facebookpagina veel te vaak, op zoek naar aanwijzingen. Je wilt je computer inmiddels in brand steken en je bent ziek van al haar nieuwe foto’s. Dan, ineens, als je het niet verwacht, gaat de telefoon en zij is het.

Signalen dat mijn ex-vriendin nog steeds van mij houdt.

Als ze je zomaar zonder aanleiding belt, dan denkt ze overduidelijk aan jou. Misschien heeft ze er net eentje te veel op, of vielen de plannen met haar vriendinnen in het water. Misschien verveelt ze zich en voelt ze zich alleen. Wat de reden ook was, ze vond dat het een goed idee was om jou te bellen en dat heeft ze gedaan. Misschien heeft ze je op de automatische piloot gebeld, voor ze er erg in had. Misschien was het zelfs een beetje een vreemd gesprek.

Als je er niet achter komt wat de reden is, dat ze jou heeft gebeld, dan kun je er van uit gaan dat ze niet helder nadenkt. Dit is haar poging om contact te krijgen met en troost te zoeken bij iemand bij wie ze zich erg op haar gemak voelde. Misschien belt ze je met een heel duidelijk doel. Maar zomaar zonder reden bellen, is iets heel anders. Dit is positief, het betekent dat ze nog steeds interesse heeft. Ze is er niet aan toe om los te laten en verder te gaan en ze is haar gevoelens voor jou niet kwijt.

Maak je niet druk als het niet helemaal lekker liep aan de telefoon. Je hoefde echt niet alle antwoorden te hebben. Zet haar niet onder druk en stel niet te veel vragen, waardoor ze zich ongemakkelijk kan voelen. Laat het een beetje losjes en niet al te serieus verlopen. Laat haar zeggen wat ze wil zeggen. Als je de indruk krijgt dat ze wil ophangen, hou haar niet tegen en maak geen ruzie. Vertel haar dat je het fijn vond om van haar te horen. Maak je niet druk om wat het te betekenen heeft. Het mag op dit moment onbegrijpelijk zijn.

Signaal 6: Ze maakt jou erg duidelijk dat ze beschikbaar is

De kans om weer samen te komen, verandert, afhankelijk van hoe lang geleden de relatie is verbroken. Soms is het normaal dat je het gevoel krijgt dat de afstand tussen jullie groeit en dat ze steeds verder van je vandaan gaat. In dit geval moet je snel handelen om haar terug te winnen. Je moet ervoor zorgen dat ze jou gaat missen en dat ze weer terugverlangt naar jullie relatie.

Soms zal je ex weer richting jou komen en hints geven dat ze weer samen verder wil. Als je weet op welke signalen je moet letten en goed op haar gedrag let, dan helpt dat je om het juiste te doen op het juiste moment en om je kans op succes op deze manier te vergroten. Als ze er heel dik bovenop legt dat ze beschikbaar is, dan is dat een duidelijk signaal om je aandacht te krijgen en een hint dat ze meer wil.

In het ideale geval, trekt ze overduidelijk je aandacht en laat ze je weten dat ze beschikbaar is, als jij nog steeds geïnteresseerd bent. Ze voelt zich misschien ongemakkelijk bij jou, als zij degene was die de relatie heeft beëindigd en dat is een lastige hindernis om te nemen. Als ze je begint te vertellen dat ze eenzaam is of dat mannen de laatste tijd geen interesse in haar hebben, dan is dat waarschijnlijk een hele duidelijke hint aan jouw adres.

Signaal 7 dat je ex-vriendin nog steeds van je houdt: Ze wil afspreken

Al weken (of maanden), heeft ze je gemeden als de pest en nu ineens wil ze samen wat gaan drinken. Dit is een van de duidelijkste signalen dat haar gevoelens voor jou aan het veranderen zijn en dat ze meer wil dan alleen maar vrienden zijn. Het kan zijn dat ze over iets heeft nagedacht en dat ze daarover met jou wil praten en dan kan echt niet via de telefoon. Reageer netjes, begripvol, maar wel cool, als je te gretig overkomt, dan kan ze er zo weer vandoor zijn.

Deze stap betekent niet per se dat ze zich meteen weer in een relatie met jou wil storten. Misschien wil ze uitproberen hoe het gaat tussen jullie en of er weer vonkjes overspringen. Als ze signalen afgeeft dat ze tijd met jou wil doorbrengen, dan mist ze je waarschijnlijk best wel. Blijf kalm en laat de dingen vanzelf gebeuren.

Ze vertoont geen van deze signalen, wat nu?

Het kan best moeilijk zijn om te weten wat er door het hoofd van je ex-vriendin heen gaat. Ze doet raar en wisselvallig. Het ene moment schreeuwt ze tegen je en het volgende moment is ze spoorloos verdwenen. Misschien probeert ze ervoor te zorgen dat ze je niet toevallig tegen het lijft loopt. Misschien stort ze zich in een nieuwe hobby om zichzelf bezig te houden.

Belangrijk is nu om haar aandacht terug te krijgen. Dit is het allerbelangrijkste en dat moet zo snel mogelijk gebeuren, omdat je kans op succes dan zo groot mogelijk is.

Wanhoop niet. Je bent niet alleen en je kunt hulp inschakelen. Zelfs als je situatie op dit moment uitzichtloos lijkt en je ex niets meer met je te maken wil hebben, dan kun je dit helemaal ten goede veranderen als je jouw relatie de moeite waard vindt om voor te vechten.

Als je je ex terug wilt, dan kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen. Deze strategie heeft keer op keer stellen succesvol weer bij elkaar gebracht. Je leert wat je wel en niet moet doen. Ook leer je wat het effect van alles op je ex is en waarom dat zo is. Je krijgt onder andere een blik in de denkwereld van je ex. Maar het belangrijkste is, dat het je voorziet van een bewezen strategie om je ex terug te winnen in vrij korte tijd en om je relatie beter te maken dan voorheen.

Klik hier om direct naar de website van de Ex Terug Strategie te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel plezier met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *