Win Haar Terug: 10 beste strategieën voor een doorbraak!

Je hebt er goed over nagedacht. Van alles heb je al geprobeerd. Je hebt zelfs afgesproken met foute vrouwen. Dan wordt het je duidelijk: je hebt een hele grote fout gemaakt door haar te laten gaan. Je wilt niets liever dan je ex-vriendin of je ex-vrouw terugwinnen. Daarom heb je waarschijnlijk ook gezocht op iets dat lijkt op “win haar terug”.

Het is niet per se te laat om de liefde met je ex weer te laten opbloeien. Doe alleen niets overhaast en doe ook geen half werk. Je ex-vriendin terugwinnen, is iets dat je goed wilt doen. Dat betekent dat je te werk gaat met een overvloed aan voorzichtigheid en meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren. Hier zijn 10 tips over hoe je haar benadert als je je ex-vriendin of ex-vrouw wilt terugwinnen.

Win haar terug

Strategie 1: Win haar terug door weer contact te zoeken met een SMS of app

Soms versterkt afwezigheid de liefde. Op andere momenten zorgt afwezigheid ervoor dat ze op zoek gaat naar een andere man. In het kort: Bel niet eerst op, maar stuur een lieve SMS (of app), dus niet eentje die de indruk geeft dat je uit bent op een one night stand. Denk aan iets dat jullie samen deelden, waarmee je haar een warm gevoel kunt geven. Bijvoorbeeld: Op de radio was dat liedje van Muse. Ik moest weer denken aan dat concert waar we samen naartoe zijn geweest. Ik hoop dat alles goed gaat met je. Als ze reageert, dan staat ze misschien open om jullie liefde nieuw leven in te blazen en kun je misschien nu al je ex-vriendin terugwinnen. En als ze afwijzend reageert, ga dan verder met tip 2.

Strategie 2: Niks overhaasten

Je bent al romantisch geweest met haar, maar dat betekent niet dat je van 0 naar 100 kunt gaan, zonder ook maar achter het stuur te kruipen. Dus stel voor om samen iets af te spreken, niet om samen te wonen. Onthoud de volgende uitspraak van Mieke uit Amsterdam heel goed tijdens je ex-vriendin terugwinnen: “Zo maar uit het niets bood hij zijn excuses aan, na 3 maanden geen contact. Hij was erg respectvol. Hij drong niet aan om weer samen verder te gaan. Dan waren bij mij alle alarmbellen gaan rinkelen.”

Strategie 3: Bel haar op, misschien

Het gaat goed tot nu toe? Mooi zo. Bel haar op een probeer iets af te spreken. Geen SMS of app of emails. Laat haar je stem horen en doe je best. Kijk of ze zin heeft om met je naar een museum te gaan, of naar de bioscoop of om te gaan mountainbiken met lekker weer. Het geeft je de kans om elkaar te zien, zonder dat er sprake is van druk. Onthoud wel: als ze je uitnodiging aanneemt dan is het niet meer en niet minder dan precies dat. Het is zeker geen signaal dat ze je terugwil. Als ze je afwijst, geef haar dan ruimte. Ga niet huilen of haar stalken, maar ga verder naar Strategie 10.

Strategie 4: Zeg haar dat je haar mist

Als ze je uitnodiging accepteert, hou het luchtig. Vraag wat ze zoal heeft gedaan, hoe het op haar werk is, of haar hond nog steeds tegen de bank plast, of dat dan ook. Als de date verder goed gaat en ze komt wat los (let op de signalen), zeg dan dat je haar terugwilt. Als je jezelf kwetsbaar opstelt, kan dat je kans op succes bij het ex-vriendin terugwinnen vergroten. Ga geen zout in de wonden strooien. Je hoeft niet te praten over alles wat mis ging in de relatie. Zij weet het, jij weet het, houd het speels en luchtig.

Strategie 5: Win haar terug door verantwoordelijkheid te nemen

Als ze voor je open lijkt te staan, en je wilt nog een stapje verder gaan, geef dan je tekortkomingen toe. Als je haar pijn hebt gedaan, bied dan oprecht je excuses aan. Misschien heb je een therapeut nodig om te verduidelijken wat je hebt gedaan en waarom en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Daarna, ongeacht wat zij heeft gedaan, neem je verantwoordelijkheid voor jezelf en verander jezelf. Als je nooit zin had om haar vrienden te leren kennen, stel dan voor om met de hele groep op stap te gaan. (inderdaad, slik je trots in als je haar terug wilt winnen)

Strategie 6: Blijf niet in het verleden hangen

Nadat je het probleem bij naam hebt genoemd, kijk dan vooruit. Ga niet tot in detail opnoemen wat er allemaal mis was met de relatie. Richt je op de positieve dingen waardoor jullie ooit samen zijn gekomen, zoals jouw maffe gevoel voor humor, of de manier waarop jullie tegengestelde persoonlijkheden elkaar in balans brengen. Die positieve dingen zijn tenslotte de redenen waarom je bezig bent met haar terugwinnen.

Strategie 7: Win haar terug door gebruik te maken van de vriendengroep

Ook al wil je een nieuw begin, probeer toch contact te maken met de oude gevoelens van liefde. Een gemakkelijke manier om gelukkige tijden te laten herleven, is om af te spreken in een veilige, vertrouwde omgeving, zoals in jullie wederzijdse vriendengroep. Zorg er alleen voor dat je makkelijk bij de groep weg kunt om samen te praten.

Strategie 8: Ga niet vergelijken

Vergeet de onderbreking in jullie relatie. Jullie zijn allebei verdergegaan met jullie leven toen jullie uit elkaar waren. Dat betekent niet dat jullie moeten praten over wat er toen is gebeurd. Zij hoeft niet op de hoogte te worden gebracht van al jouw mislukte dates of al jouw veroveringen. Zou jij iets willen weten over de mannen die jouw plaats in hebben genomen? Of kijk je liever vooruit?

Strategie 9: Koop een ring voor haar

Maak je niet druk. Dit advies is natuurlijk niet voor iedereen. Maar als je 100% zeker bent over deze vrouw, dan kan dit een enorm succes zijn. Vaak is de relatie verbroken, omdat er verschil van mening was over de toekomst, dus je moet met iets komen, waar ze tevreden mee is. Wat als je niet toe bent aan een ring? Onthoud dan dit. Je moet met een plan komen voor de relatie, als je echt serieus aan de slag wilt met je ex-vriendin terugwinnen. Punt uit. Geen enkele vrouw zal een relatie waar geen toekomst in zit een nieuwe kans geven.

Strategie 10: Win haar terug met de tot nummer 1 verkozen Ex Terug Strategie

Als je je vriendin echt terugwilt, bedenk dan dat je meestal hooguit één kans krijgt. Het is dus cruciaal dat je goed voorbereid bent en geen fouten maakt, waardoor je haar voorgoed kwijt kunt raken. Je ex-vriendin terugwinnen, moet je dus vanaf het begin op de juiste manier aanpakken. Zorg dat je weet wat de 10 fatale fouten zijn na een relatiebreuk, hoe je met een vrij simpele, maar uiterst krachtige, eeuwenoude techniek ervoor zorgt dat je jouw tekortkomingen ontdekt en verandert. Hoe je ervoor zorgt dat jullie nieuwe relatie sterker en dieper is dan jullie eerste relatie. Noem maar op.

Ik ga ervan uit dat je echt aan de slag wilt met je ex-vriendin terugwinnen, anders was je hier immers niet.

Als je haar echt wilt terugwinnen, zonder gemanipuleer of andere vreemde praktijken die toch niet werken, dan kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen. Je ontdekt hierin hoe je je ex-vriendin op een gezonde manier kunt terugwinnen.

Je ontdekt onder andere:

  • Hoe je jouw ex weer naar je toe trekt, ongeacht de omstandigheden.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je ex continu aan je denkt als jullie niet samen zijn.
  • Wat de 10 Fatale Fouten zijn bij een relatiebreuk en hoe je ze voorkomt.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je stopt met continu denken aan en bezig zijn met je ex.
  • 13 manieren om er zeker van te zijn dat jullie nieuwe relatie niet alleen overleeft, maar jullie leven verrijkt en goed is voor jullie allebei.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *