8 signalen dat mijn ex-vriend nog steeds van mij houdt

Het is frustrerend als je een gebroken relatie probeert te herstellen. Voordat je daarmee verder gaat, is het belangrijk om erachter te komen of het wel zin heeft om daarmee door te gaan.

Loslaten kan ontzettend moeilijk zijn, maar het is nog veel moeilijker om energie te steken in iets dat gedoemd is om te mislukken. Als je ex-vriend geen signalen laat zien dat hij geïnteresseerd is om weer een relatie met jou aan te gaan, dan kan al je moeite tevergeefs zijn.

8 signalen dat mijn ex-vriend nog steeds van mij houdt

Je probeert alles wat hij zegt of doet te analyseren. Je probeert te zoeken naar hints, maar het kan heel goed zijn dat je jezelf voor de gek houdt. Dat je ziet wat je graag wilt zien. Laat je niet meeslepen. Als je een signaal ziet, dan wil dat nog niet per se zeggen dat hij weer een relatie met jou wil.

Veelgemaakte fouten die vrouwen maken

Het is verleidelijk om dit helemaal verkeerd aan te pakken als je wilt weten wat je ex-vriend nog voor je voelt. De meeste vrouwen hebben dan de neiging om naar zijn vrienden te gaan of om de ex-vriend aan een kruisverhoor te onderwerpen. Dit in de hoop om iets zinnigs te kunnen ontdekken. Dit gaat niet subtiel en de ex-vriend heeft het ook meteen in de gaten. Het enige wat dan gebeurt, is dat ze zichzelf voor gek zetten. Zou jij respect voor iemand kunnen hebben die van alles achter je rug om doet? Waarschijnlijk zou je er hetzelfde over denken als hoe je ex over jou denkt als jij dit zou doen.

Een Facebook-obsessie komt steeds vaker voor in dit tijdperk van sociale media. Ze proberen elk bericht, elke foto en elk evenement dat hij bijwoont, uit te pluizen om het ontbrekende puzzelstukje te vinden. Ze proberen elke strohalm te grijpen om hun relatie te redden. Het leidt tot verwarrende gevoelens, frustratie, nog meer verwarring. Het enige wat er in feite gebeurt, is dat je jezelf gek maakt.

Als je er echt achter wilt komen of je ex nog steeds gevoelens heeft voor jou, dan zijn de bovenstaande manieren, echt de slechtste manieren om dat te bereiken. Alle ogen zijn op hem gericht, dus hij past waarschijnlijk heel goed op wat hij post. Hij wil stoer overkomen en alsof hij alles onder controle heeft. Ook al heeft hij het vreselijk moeilijk met de relatiebreuk, dat zal hij nooit laten merken. Hij zal nooit zijn ware gevoelens aan iedereen laten zien. Zijn mannelijke trots laat dat niet toe. Hij zal willen dat iedereen denkt dat alles prima gaat. Ook hijzelf wil dat geloven, ook al weet hij dat dat niet waar is.

Jullie hebben nog steeds een sterke band

De band die ontstaat in een relatie, is niet zo maar verdwenen. Deze band is de oorzaak van al het verdriet om de verbroken relatie. Het is ook de reden dat jij nog steeds aan hem denkt. Hij voelt hetzelfde als jij. Ook hij mist jou de hele tijd, zelfs als hij degene is geweest die de relatie heeft verbroken. Hij kan bijna niet anders dan aan jou denken en zich afvragen hoe het met je gaat. Stellen die uit elkaar zijn gegaan, komen vaak tot de ontdekking dat ze niet alleen verder willen. Dat is de reden dat zo veel mensen hun ex terug willen.

Dit mag dan allemaal wel zo zijn, toch is het belangrijk dat je goed let op signalen of hij jou mist. Hoe communiceert hij met jou? Hoe behandelt hij jou? Wat zegt zijn lichaamstaal? Verder kijken dan je neus lang is, is een cruciale stap in de richting van het doorgronden van de mannelijke psyche. Het kan je ook gigantisch op weg helpen als je je ex succesvol terug wilt winnen.

1. Hij houdt contact

Als hij het een goed idee vond om contact te houden, dan kun je ervan uit gaan dat hij nog in je is geïnteresseerd. Onder contact houden valt alles van e-mails tot apps of Facebookberichten, bellen, noem maar op. Als hij altijd probeert om erachter te komen of het goed gaat met je dan laat hij weten dat de deur open moet blijven en zal hij meer geneigd zijn tot een hereniging.

Als hij altijd redenen bedenkt om je te zien of om samen tijd door te brengen, dan is dat een nog duidelijker signaal. Hoe geweldig dit misschien ook lijkt, toch is het extreem belangrijk dat jullie wat tijd alleen doorbrengen direct na de relatiebreuk. Als jullie allebei hebben kunnen afkoelen en jullie emoties onder controle hebben en hij probeert allerlei ontmoetingen te regelen, dan is dat een sterk signaal dat hij nog geïnteresseerd is.

Als je ex-vriend een ander zou hebben, dan had hij waarschijnlijk al het contact met jou verbroken. Maak je niet druk, onthoud dat het waarschijnlijk niet blijvend is. Hij doet wat hem het beste lijkt om zichzelf en zijn nieuwe vlam te beschermen. Vooral als hij denkt dat je nog steeds in hem bent geïnteresseerd.

Als hij nog steeds contact houdt met jou, dan heeft hij nog niet gevonden wat hij zoch in een ander. Dit kan het nog makkelijker maken om hem terug te winnen. Contact houden kan positief zijn of negatief. Als hij degene is die het initiatief neemt, dan is het bijna altijd positief.

2. Hij is opeens erg open

Herinner je je nog toen jullie samen waren dat je nauwelijks iets te horen kreeg over zijn leven voordat hij jou ontmoette? Je moest echt alles uit hem trekken over zijn verleden. Nu is hij opeens een bron van informatie die maar informatie blijft geven. Dit is een duidelijk signaal dat het mogelijk is dat de situatie kan veranderen. Verwacht niet dat dit meteen na de relatiebreuk zal gebeuren, maar kan mettertijd steeds meer gaan open staan. De kans is groot dat hij bevestiging zoekt dat hij een goed mens is en dat hij goed bezig is. Hij wil graag weten dat hij nog steeds op jouw steun kan rekenen. Mannen houden graag mogelijkheden open en dit simpele feit kun jij in je voordeel gebruiken.

Als het leek dat hij verder was gegaan en al een nieuwe relatie heeft op het moment dat hij er van alles uitgooit, dan is dit een nog sterker signaal dat er een verandering aan zit te komen. Hij vertrouwt je en waardeert jouw mening. Hij vertrouwt erop dat je zijn vertrouwen niet zult beschamen. Vertrouwen herstellen dat beschadigd was door de relatiebreuk is van cruciaal belang om een succesvollere relatie op te kunnen bouwen en om vooruit te kijken. Het kan moeilijker zijn om hem terug te winnen als hij al een ander heeft, maar het is zeer zeker niet onmogelijk.

3. Hij begint over het verleden

Een ex die nog steeds herinneringen uit jullie verleden ophaalt, is er niet aan toe om de relatie achter zich te laten. Hij denkt nog steeds na over jullie samen ook al is de relatie verbroken. Waarschijnlijk is hij best door de war en weet hij niet wat hij moet doen. Hij begint zich af te vragen of het wel zo’n goed idee was om het uit te maken, of dat hij misschien wel een hele erge stomme fout heeft gemaakt. Ook kijkt hij hoe jij reageert op de herinneringen die hij ophaalt en of jij er hetzelfde bij voelt.

Hij zal het hebben over dingen die jullie samen hebben meegemaakt, uitstapjes die romantisch waren of die anders liepen dan gepland, gênant, hilarisch, noem maar op. Misschien haalt hij herinneringen op aan een plek waar jullie samen zijn geweest door te zeggen dat hij er pas is geweest. Hij herinnert zichzelf aan de positieve aspecten van jullie relatie, ook al hield deze geen stand. Zodra een relatiebreuk is voltooid, is het gemakkelijk om alle negatieve zaken te vergeten en je te richten op al die dingen die jullie gelukkig maakten.

Dit kan heel goed jouw gouden kans zijn. Alles wat je doet, moet erop gericht zijn met een en hetzelfde doel voor ogen: zorgen dat hij jou weer wil en dat hij weer een relatie met jou wil. Hij geeft jou alles wat je nodig hebt om dat doel te bereiken. Gebruik zijn herinneringen. Herinner hem aan andere dingen die hij misschien vergeten is. Moedig hem aan. Lach met hem.

4. Onverwachte signalen van genegenheid

Als hij opeens lichamelijke genegenheid voor jou toont, kijk dan wat zijn bedoelingen zijn. Het is voor een man gemakkelijk om zijn gevoelens op een lichamelijke manier te tonen, vooral als jullie veel tijd samen hebben doorgebracht. Je ex mist waarschijnlijk alle lichamelijke aspecten van jullie relatie, niet alleen de seks. Hij mist ook het handen vasthouden, jou ’s nachts vasthouden of jou kussen.

 

8 signalen dat mijn ex-vriend nog steeds van mij houdt, signalen van onverwachte genegenheid

Het is belangrijker om te zoeken naar signalen van emotionele genegenheid dan die van lichamelijke. Daden zeggen meer dan woorden. Luister dus niet alleen naar wat hij te zeggen heeft, maar kijk ook naar hoe hij zich gedraagt.

Vrouwen hebben een zesde zintuig om te weten of een man alleen maar uit is op een ding. Het zal je ook duidelijk zijn als hij in meer geïnteresseerd is. Het verschil tussen die twee dingen is heel duidelijk, maar je moet wel eerlijk naar de situatie kijken, los van wat je hoopt. Je weet dat je een kans wilt om deze man weer in je leven te krijgen, maar je wilt niet iets doen waar je vreselijk veel spijt van gaat krijgen.

Bekijk de relatie eerst in zijn geheel, voordat je overhaast iets doet. Laat je blik niet vertroebelen door datgene wat je WENST dat waar is. Dat leidt alleen maar tot teleurstelling achteraf als je het mis blijkt te hebben gehad. Wil hij echt een relatie met je? Wil hij alleen maar een avontuurtje, omdat hij de intimiteit mist? Je moet in staat zijn om het verschil te zien en om een verstandig besluit te nemen op basis van de werkelijkheid, niet op basis van wat jij wilt dat de antwoorden zijn.

Je ex-vriend terugkrijgen, bestaat uit een aantal stappen die in de juiste volgorde moeten worden gedaan. Het is belangrijk om de juiste strategie toe te passen.

5. Hij wil graag dat je meegaat naar zijn vriendengroep

Het was geweldig om met zijn tweeën dingen te doen, maar als je ex je begint uit te nodigen om dingen te doen met zijn vriendengroep, dan is hij er klaar voor om met jou te pronken. Voor hem is dit een grote stap. Dit kan dan ook een van de laatste signalen zijn, voordat jullie aan een hele nieuwe relatie gaan beginnen. Zijn vrienden zullen wel willen weten waarom hij met zijn ex omgaat. Waarschijnlijk heeft hij daar ook al antwoord op gegeven. Het kan zijn dat hij dit ziet als een kans om verder uit te proberen. Misschien beschouwt hij je zelfs wel als zijn “onofficiële” vriendin.

Zorg dat je hem waardering en genegenheid geeft als het er wat romantischer aan toe gaat. Ga alleen geen diepe gesprekken aan. Dat kun je beter uitstellen tot jullie met zijn tweeën zijn. Praten over de oorzaken van jullie relatiebreuk is van cruciaal belang om een succesvolle relatie aan te kunnen gaan. Die oorzaken zullen niet uit zichzelf verdwijnen als jullie weer samen verder gaan. Ga hem niet ondervragen of plagen waar zijn vrienden bij zijn. Je zet hem alleen maar onder druk en zorgt dat zijn vrienden zich ongemakkelijk gaan voelen.

6. Hij probeert continu met je af te spreken

Als hij continu probeert om tijd met jou door te brengen, dan ligt het er dik bovenop dat hij jouw gezelschap mist. Hij denkt nog steeds heel veel aan jou en als hij met jou in het openbaar wil komen, dan probeert hij je waarschijnlijk niet te verbergen voor een nieuwe vlam.

Als hij jou in het echt wil zien, dan kan dat twee dingen betekenen. Het kan betekenen dat hij zin heeft in een onenightstand, of alleen maar erop uit is om jullie lichamelijke relatie te herstellen. Hij wil seks zonder verplichtingen. Als je weer een relatie met hem wilt, dan is dit niet de manier om dat te bereiken.

De tweede mogelijkheid is dat hij echt vraagtekens zet bij de relatiebreuk. Hij is dan al bezig met wat jij wilt bereiken: opnieuw nadenken over de redenen waarom hij de relatie met jou heeft verbroken en misschien overweegt hij ook wel om zijn standpunt te veranderen. Dit is een positief signaal! Houd gewoon je hoofd koel en geef hem de kans om alles op zijn eigen tempo te ontdekken.

Deze stap kan verwarrend zijn voor veel vrouwen. Je ex-vriend in een nieuwe rol zien, die van een vriend, is niet de manier waarop je gewend bent om met elkaar om te gaan. Al die oude patronen doorbreken kan erg moeilijk zijn. Je wilt niet in de “friend-zone” worden geduwd. Gelukkig doen mannen dat niet zo snel. Ze willen ofwel weten of ze de kans hebben om ooit weer romantisch te worden, of ze zijn op dit moment romantisch in je geïnteresseerd. Waarschijnlijk heeft hij al genoeg mensen om zich heen in wie hij niet romantisch is geïnteresseerd.

7. Hij begint ineens complimenten uit te delen

Ook al ben je dan aan deze missie alleen begonnen, een hereniging vereist een echte beslissing van twee kanten. Je kunt waarschijnlijk wel zeggen dat hij er ook voor open staat, als zijn gedrag naar jou helemaal verandert. Als hij ineens weer de deur voor je openhoudt, of je complimenten geeft elke keer dat jullie elkaar zien, dan kun je er vrij zeker van zijn dat hij je terug wil. Hij is weer begonnen met jou te verleiden, net als toen jullie elkaar pas kenden.

Accepteer het en wees charmant. Hij voelt zich waarschijnlijk ongemakkelijk en zoekt naar een manier om om te gaan met die ongemakkelijkheid en zijn sterker wordende gevoelens voor jou. Geef hem ook een compliment en laat het toe dat hij lief voor je is. Deze extra aandacht kan best fijn voelen.

8. Vragen stellen over jouw liefdesleven

Als je ex-vriend begint te vragen over jouw liefdesleven, dan heb je je doel bijna bereikt. Mannen vragen dit alleen maar als ze hun kansen bij jou proberen in te schatten. Het zal niet meteen gaan gebeuren, maar hij is niet voor niks nieuwsgierig. Hij heeft er absoluut geen zin in om jou met een ander te moeten zien.

Als je ex ook maar enigszins jaloers is, dan zal dat overduidelijk te zien zijn. Hij zal het misschien voor jou proberen te verbergen, maar dat zal niet werken. Ga geen verhalen verzinnen over jouw liefdesleven. Ga ook niet doen alsof er iemand anders is als dat niet zo is. Wees gewoon eerlijk. Als je tegen hem gaat liegen, dan beschaam je alleen maar dat kleine beetje vertrouwen dat er nog is. Vertrouwen is de basis van succesvolle relaties. Succesvolle relaties kunnen niet gebaseerd zijn op leugens.

Wat als hij geen enkele van deze signalen laat zien?

Als de bovenstaande signalen niet overduidelijk als een schreeuwerige reclame van je ex afstralen, dan is de situatie nog niet per se hopeloos. Het is dan tijd dat jij in actie komt om de manier te veranderen waarop hij naar jou kijkt en om hem te interesseren in een relatie met jou. Afwachten lijkt dan misschien wel een goed idee, maar meestal is het dat niet.

Nu is het moment om je gebroken relatie te herstellen, nu je nog een kans hebt om dat succesvol te kunnen doen. Een goede stap-voor-stap-strategie is onmisbaar en deze kan gebruikt worden met technieken die niet algemeen bekend zijn. Dit kan allemaal tot je beschikking staan om jouw kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Win hem voorgoed terug met de Ex Terug Strategie

Het is cruciaal dat je de gevoelens van je ex weer aanwakkert. Dit is niet zo moeilijk als je misschien denkt. De populairste strategie op internet om je relatie te herstellen staat vol met tips hoe jij al deze gevoelens bij je ex weer naar boven kunt krijgen en hoe je ervoor zorgt dat hij jou weer wil. Je kunt het onmiddellijk downloaden, dus de Ex Terug Strategie kan ervoor zorgen dat je in no-time op de juiste weg bent naar het herstellen van je verbroken relatie.

Auteur Annemarie Alberts laat je alle aspecten zien van een relatiebreuk. Van fatale fouten tot het blijvend herstellen van je relatie. Hoe je je ex zo ver kunt krijgen dat hij uit vrije wil doet wat jij wilt. Ze geeft je bovendien de technieken die je nodig hebt om een hereniging onvermijdelijk te maken, in plaats van iets dat misschien wel mogelijk kan zijn.

Ga grondig door alle stappen heen. Begin vandaag nog met het gebruiken van de strategie om de houding van je ex-vriend ten opzichte van jou te veranderen en om ervoor te zorgen dat hij jou weer wil en dat hij je weer als relatiemateriaal gaat zien.

Klik hier om direct naar de website van de Ex Terug Strategie te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk toe in je nieuwe relatie met hem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *