Zo voelt je ex-vriend zich weer tot jou aangetrokken

Even je wonden likken

Dit is zonder twijfel een hele zware en verwarrende periode voor je. Daarom is het zo belangrijk om even afstand te nemen, je hoofd helder te krijgen en na te denken wat je nu gaat doen. Als je je ex-vriend terug wilt, dan is het belangrijk dat hij zich weer tot jou aangetrokken voelt.

Zo voelt je ex-vriend zich weer tot je aangetrokken.Het is normaal dat je je afgewezen voelt en medelijden met jezelf hebt als je bent gedumpt. Het is goed om even verdriet te hebben en ook om medelijden te hebben met jezelf. Dat is een belangrijke stap om te helen. Als dit echter te lang duurt, dan gaat het in de weg staan om hem terug te winnen en om weer aantrekkingskracht te creëren.

Hoe langer het duurt, des te groter is de kans dat hij verder gaat met zijn leven. Bovendien, als hij ziet dat je verdrietig bent en niet goed met de breuk omgaat, dan zal hij niet aangetrokken worden door jou. Het omgekeerde is het geval. Je wilt ook helemaal niet dat hij je uit medelijden terugneemt, je moet zorgen dat hij jou uit zichzelf terug wil.

Dus wat je nu moet doen, is aan de slag gaan en je verdiepen in de mannelijke manier van denken. Dat kan best verwarrend zijn af en toe, maar zodra je weet hoe een man denkt, dan kun je inschatten wat hij gaat doen en wat hij wil. In dit artikel ga je een aantal interessante dingen ontdekken over hoe je hem tot jou kunt aantrekken.

Laag zelfbeeld is erg onaantrekkelijk voor mannen

Laten we beginnen met je zelfvertrouwen. Op dit moment voel je je alles behalve zelfverzekerd. Je zult ook behoorlijk negatief over jezelf zijn. Dat is normaal. Je moet er wel voor zorgen dat die gevoelens niet met je op de loop gaan. Huilen kan opluchten en boosheid en frustratie uiten (niet tegen je ex!) ook. Alleen als dat te lang duurt, breng je alleen maar schade toe aan jezelf.

Hoe moeilijk het ook is, je moet jezelf bij elkaar pakken en hem laten zien dat jouw leven niet alleen om hem draait. Als je succesvol wilt zijn in je missie om hem terug te winnen, dan moet je je tranen drogen en geen zelfmedelijden laten zien.

Klein geheimpje, mannen worden aangetrokken door vrouwen voor wie ze respect kunnen hebben. Laat dit goed tot je doordringen. Hij zal geen respect voor je kunnen opbrengen als hij ziet dat je om hem aan het huilen bent of in een hoekje kruipt. Je moet hem heel duidelijk laten inzien wat hij misloopt. Op die manier laat je hem spijt krijgen van zijn beslissing om het uit te maken.

Een man wordt niet tot je aangetrokken als je emotioneel bent

Het kan zijn dat je je tranen niet in bedwang krijgt en dat is ook geen ramp. Wat je dan doet, is dat je even verdwijnt en geen contact zoekt met hem. Als je hem laat zien hoe erg de relatiebreuk jou raakt, dan is dat negatief voor jullie toekomst samen.

Je moet hier wat omkeerpsychologie gebruiken en hem zelf laten inzien dat hij een fout heeft gemaakt. Als je je gedraagt op een manier die hij niet verwacht, dan gaat hij aan zichzelf twijfelen en aan de redenen waarom hij de relatie heeft verbroken.

Als je de drang voelt om hem een bericht te sturen of ander contact te zoeken, probeer je dan te bedenken dat dit je missie dat hij jou terugwil, vertraagt. Hij zal veel meer respect voor je hebben als hij niks van je hoort en veel meer aangetrokken worden door je geheimzinnigheid. Mannen zijn soms niet te doorgronden!

Iets waar je veel moeite voor moet doen, is veel waardevoller voor je, dan iets wat je op een presenteerblaadje aangereikt krijgt, nietwaar? Dus als je jezelf te beschikbaar voor hem maakt, zal hij je minder waardevol vinden. Mannen zijn jagers, dat zit in hun genen, dus laat ze maar.

Je zal merken dat hij je anders gaat benaderen, als je jezelf minder beschikbaar maakt voor hem. Het kan in het begin best moeilijk zijn om jezelf onder controle te houden en op je lip te bijten als je hem ziet, maar denk aan je einddoel, elke keer dat je een zwak moment hebt.

Als je geen zelfvertrouwen hebt, wordt hij niet tot je aangetrokken

Als je een kans wilt maken om zijn aandacht terug te winnen en weer samen te komen, dan moet je op de eerste plaats zorgen dat je je zelfbeeld verbetert. Geen enkele man wordt aangetrokken door iemand die geen zelfvertrouwen heeft.

Als je jezelf waardeloos vindt, dan zal hij ook geen aandacht aan je willen besteden. Dan ben je onaantrekkelijk voor hem. Dat is niet wat je wilt. Natuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan, juist in deze periode.

Je denkt misschien wel dat hij het heeft uitgemaakt, omdat hij je niet meer aantrekkelijk vond. Dat is een normale gedachte. Probeer te bedenken dat je de manier waarop hij naar je kijkt, kunt veranderen. Dat kan alleen maar als je daar zelf mee begint. Geloof in jezelf en dan zal hij dat ook gaan doen.

Kom achter de echte reden waarom hij het heeft uitgemaakt

De volgende stap in je plan om te zorgen dat hij weer tot je wordt aangetrokken, is om erachter te komen, waarom hij zijn interesse in jou heeft verloren. Je moet ontzettend hard en eerlijk tegen jezelf zijn, hoe moeilijk het ook is om het onder ogen te zien.

Misschien ben je veel zwaarder geworden en voelt hij geen lichamelijke aantrekking meer. Het lijkt misschien oppervlakkig, maar mannen vallen vaak op uiterlijk en kunnen hun interesse snel verliezen als je niet goed voor jezelf zorgt.

Misschien heeft hij er een punt achter gezet, omdat jullie niet meer zo goed met elkaar overweg konden als eerst. Dit kun je veranderen met een beetje moeite en slim nadenken. Het is gemakkelijk om dingen als vanzelfsprekend te zien in een relatie en wat gemakkelijker te worden met alles. Je moet je enthousiasme weer aanwakkeren en zorgen dat hij die verandering bij je opmerkt.

Word weer je oude zelf

Als je het gevoel hebt, dat de lol al een tijd weg was uit jullie relatie, dan is dat iets waar je aan moet werken. Je kunt hier echter in doorslaan en dat zal hem meteen opvallen. Ga dus geen overdreven dingen doen. Als je overdrijft, dan valt het op dat je te hard je best doet. Hou het leuk op een rustige manier en dan zal het hij het zeker opmerken.

Lachen schept een band en zorgt ervoor dat er serotonine vrijkomt in je lichaam. Serotonine is een stofje waar je je fijn door voelt. Je ex-vriend zal zich op die manier weer fijn gaan voelen bij jou. Dat is de sleutel. We worden aangetrokken door mensen bij wie we ons goed voelen en die ons een goed gevoel over onszelf geven. Als jij allemaal negatieve en depressieve gevoelens hebt, dan zal hij geen relatie met je willen, omdat hij dat niet op kan brengen.

Als je tot hier hebt gelezen, dan ben je vastberaden genoeg om hem terug te winnen. Houd dit in gedachten, elke keer dat je moe of afgeleid wordt. Je moet nu gewoon je lijstje afwerken om je situatie te verbeteren. Wat trok hem in jou aan dat hij verliefd op je is geworden? Je hebt het nog steeds in je, dus oefen dat loopje weer dat hij zo leuk vond, of zorg dat je je gevoel voor humor terugkrijgt. Als je deze dingen van jezelf ontdekt, dan ga je je vanzelf beter voelen over jezelf en de situatie. Je realiseert je dan dat je alles in je hebt wat je nodig hebt om hem weer aan te trekken.

Wat doe je als je hem weer ziet

Misschien vraag je je af wat je moet doen als je hem onverwachts tegenkomt na de relatiebreuk. Als je het volgende doet, dan kan hij weer heel erg tot je worden aangetrokken. Niemand komt graag terecht in een ongemakkelijke situatie. Als je je ex-vriend tegen het lijf loopt, dan is het waarschijnlijk dat precies dat gebeurt, een ongemakkelijke situatie, vooral als jullie elkaar al een tijdje niet hebben gezien.

Ondanks dat, is het aan jou om een mogelijk ongemakkelijke situatie te veranderen naar een plezierige. Dat is erg belangrijk, want jij wilt tenslotte dat dit de eerste ontmoeting van velen wordt en dat zal niet gebeuren als het ongemakkelijk wordt.

Dus hou het luchtig, maak grapjes en zorg dat hij een lach op zijn gezicht krijgt. Maak deze ontmoeting plezierig en er zullen er meer volgen. Je wilt dat hij ziet dat je geen wrok hebt. Dat maakt het makkelijker voor hem om contact met je op te nemen, omdat hij weet dat je open staat voor een praatje.

Met elk van deze tips, heb je een begin gemaakt om hem weer aan te trekken. En dit is maar het begin, er zijn meer strategieën die je zult moeten leren om hem terug te winnen.

Je volgende stap: Win hem terug

Je begint te begrijpen wat je moet doen om je ex-vriend weer terug te krijgen. Een heel goed idee daarbij is om je door een expert te laten helpen. Er zijn dingen die je kunt doen en deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw door jou wordt aangetrokken. Je hoeft alleen maar te weten wat je aan het doen bent en een bewezen strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Bovendien kun je er direct mee aan de slag!

Je ontdekt onder andere:

  • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
  • Een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat: Hoe je jouw ex kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen!
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
  • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om alles te weten te komen over de “Ex Terug Strategie”!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *