Hoe zorg ik ervoor dat mijn ex-vrouw bij me terugkomt?

Zo zorg je ervoor dat je ex-vrouw bij je terugkomt

man die zijn ex-vrouw heeft teruggewonnenSoms gaat een huwelijk niet zoals gepland. Om wat voor reden dan ook zijn jullie uit elkaar gegroeid. Nu wil je graag dat je vrouw bij je terugkomt. Als je op een aantal dingen let, dan is het ook heel goed mogelijk om haar terug te krijgen. Lees snel verder en ontdek hoe jij jouw ex-vrouw terug kunt krijgen.

Laat haar zien wat ze kwijt is. Word niet gemeen, maar laat wel duidelijk zien wat ze mist. Laat je goede kanten zien en zorg dat ze nog beter en mooier zijn dan ze al waren. Als ze het leuk vond dat je haar aan het lachen maakte, wees dan extra grappig in haar buurt.

Maak haar een tikje jaloers. Vaak willen vrouwen een man extra graag als een andere vrouw hem ook wil. Als je haar laat merken dat andere vrouwen geïnteresseerd zijn, dan wordt ze helemaal gek en zal ze snel weer de jouwe willen zijn. Zorg er alleen heel erg goed voor dat je niet onbereikbaar lijkt, want dan kun je haar voorgoed kwijt raken.

Vergeef en onthoud. Als je de kans hebt om bij haar in de buurt te komen, laat haar dan zien dat je echt op een positieve manier bent veranderd. Ga niet doen alsof, maar doe echt je best. Ze zal het doorhebben als je niet oprecht bent en dan ben je nog verder van huis. Neem even de tijd om erover na te denken wat je het beste kunt veranderen.

Als je een sloddervos was, leer jezelf dan aan om alles netjes te houden. Als je nooit kookte of niet kunt koken, dan kun je bijvoorbeeld kookles gaan volgen. Dit zorgt ervoor dat je de dingen verandert waardoor je vrouw in het verleden werd afgestoten.Als je haar laat merken dat je echt bent veranderd, of het nu iets groots of kleins is, dan zal zij het gevoel krijgen dat ze de “nieuwe jij” wil leren kennen. Zorg ervoor dat de verandering echt is en dat je niet terugvalt in je oude patroon als ze terugkomt.

Haal geen oude koeien uit de sloot. Vermijd onderwerpen die uiteindelijk zullen leiden tot een onenigheid. Als je vrouw het gevoel krijgt dat ze elke keer onenigheid met jou heeft als ze je ziet, dan wordt haar gevoel voor jou ook het gevoel van onenigheid. Dat is niet het gevoel dat ze bij jou moet krijgen, als je je ex-vrouw terug wilt! Helaas is er een flinterdunne grens tussen onderwerpen die op een volwassen manier moeten worden opgelost enerzijds en het vermijden van zinloze conflicten anderzijds.

Doe aas aan de haak. Ervoor zorgen dat je vrouw weer bij je terugkomt, houdt in dat je iets aantrekkelijks moet hebben waar ze weer naartoe wil komen. Verplaats jezelf in haar en zorg dat je erachter komt, wat zij wil zien voordat ze terugkomt. Indien nodig, ga naar de sportschool en kom in topvorm om haar nog meer te verleiden. Het doel is om haar terug te lokken. Zet je beste beentje voor.

Haal de vangst binnen. Als ze terugkomt, zorg dan dat ze niet nog een keer bij je weg wil gaan. Lees hier hoe je je ex-vrouw terugwint en zorgt dat je haar niet nog een keer kwijt raakt.

Ik ga ervan uit dat je jouw vrouw echt terug wilt, anders was je hier niet.

Als je je ex-vrouw echt terug wilt, dan kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen. Deze strategie heeft keer op keer stellen succesvol weer bij elkaar gebracht. Je leert wat je wel en niet moet doen. Ook leer je wat het effect van alles op je ex is en waarom dat zo is. Je krijgt onder andere een blik in de denkwereld van je ex. Maar het belangrijkste is, dat het je voorziet van een bewezen strategie om je ex terug te winnen in vrij korte tijd en om je relatie beter te maken dan deze ooit is geweest.

Klik hier om direct naar de website van de Ex Terug Strategie te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk met je voormalige ex-vrouw toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *